DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu,‘’Gençliğin geleceğine yatırım yapıyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu,‘’Gençliğin geleceğine yatırım yapıyoruz’’
27.10.2018
1.203
A+
A-

Spor sahaları, yüzme havuzları, yürüyüş yolları, spor salonları gibi birçok spor tesisini Kocaeli’ye kazandırdıklarını her fırsatta dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, gençlik için çalıştıklarını ve eğitim alanı dahil olmak üzere neslin iyi yetişmesi için geleceğe yatırım yaptıklarını ifade etti. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çenesuyu Plajyolu Spor Kulübü Başkanı Bünyamin Akman ve yeni yönetimi, Başiskele Mahmut Paşa İlkokulu Müdürü Fatih Akgüneş ve Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Baş, Karamürsel Gazanfer Bilge Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Sürmeli Gökçe ve öğrencilerinin yanı sıra yönetimlerini makamında konuk etti. Türkiye’de ilk olan çok sayıda icraata imza attıklarını görüşmelerde dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Spor sahaları, yüzme havuzları, yürüyüş yolları, kapsamlı spor salonları gibi birçok spor tesisini şehirlerimize kazandırdık. Eğitime çok büyük hizmet ederek gençliğin geleceğine yatırım yapıyoruz” dedi.

SPOR VE EĞİTİM BAŞLIKLARINDA BAŞARILI OLAMAYIZ”

Belediyecilik hizmetlerinde; fiziksel, toplumsal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçların karşılanmasında, sorunların çözümünde ve kaliteli hizmetin sağlanmasında kadınlara büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü de söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Yerel yönetimler olarak çözüm odaklı siyaset anlayışını benimsiyoruz. Etkin hizmet sunumu, toplumsal duyarlılık gibi pek çok gereksinim ile kadınımızın bu yaşam sürecinde etkin katılımını zorunlu kıldığını görmekteyiz. Okullarımızda, okullarımızda velhasıl her sosyal ortamda kadınımız daha aktif olmalıdır. Böylelikle çocuklarımız ve gençlerimiz için sorumluluk alabilir güçlü Türkiye yolunda katkı sunabilir. Büyükşehir Belediyesi olarak biliyoruz ki kadının yerel yönetimlere etkin katılımı sağlanmadıkça yerel kalkınma hedeflerinin gençlik, spor ve eğitim başlıklarında başarılı olamayız” açıklamasını yaptı.

BİLİMSEL EĞİTİM OLDUĞU KADAR DEĞERLER EĞİTİMİ DE VERİYORUZ

Gençliğin geleceğine yatırım yapıyoruz vurgusunu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gençlik merkezleri ve uluslararası öğrenci merkezileri kuruyoruz. Kamplarımızda çocuklarımızı ve gençlerimize hizmet ediyoruz. Üniversiteye gidecek gençlerimiz için tercih danışmanlık desteği veriyoruz. Kariyer eğitimleri ile üniversite öğrencilerinin kişisel gelişimine katkı sağlıyoruz. Gençlerimiz için bilgi evleri ve merkezleri kurarak, onlara bilimsel eğitim olduğu kadar değerler eğitimi de veriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmeler karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.