DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP’li Gençler 2 aylık çalışma planlarını açıkladı ‘HALKIN İSTEDİĞİ PROJELER HAYATA GEÇİRİLMELİ’

CHP’li Gençler 2 aylık çalışma planlarını açıkladı  ‘HALKIN İSTEDİĞİ PROJELER HAYATA GEÇİRİLMELİ’

CHP’li Gençler 2 aylık çalışma planlarını açıkladı

‘HALKIN İSTEDİĞİ PROJELER HAYATA GEÇİRİLMELİ’

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ve Yönetimi geçtiğimiz Cumartesi günü parti binasında İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız’ın da katılımıyla 2019 yerel seçimleri için 2 aylık çalışma planını kamuoyuna açıkladı. Başkan Yılmaz, ‘Gölcük Gençlik Kolları olarak iyi bir ekip çalışması ortaya koyacağımıza inancım tam, seçimlere güçlü kadro ile hazırlanıp, partimize en  iyi şekilde destek vereceğiz’ dedi.

Seçim sürecinde neler yapılması gerektiğini iyi biliyorum

Gerçekleştirdiği toplantıda ilk olarak konuşmayı yapan  İlçe Gençlik  Kolları Başkanı Güney Yılmaz, ‘Malumunuz 2019 yerel seçimleri yaklaşıyor. Seçimlere artık 5 ay kaldı. Biz seçimlere hızlı başladık. Ben uzun yıllardır aktif olarak partimde çalışıyorum. 18 yaşından beri parti içinde seçim çalışmalarına katılıyorum. Bu yüzden de seçim sürecinde nasıl çalışılması gerektiğini iyi biliyorum.’ dedi.

CHP Gölcük’te zafer kazanmak zorunda

Açıklamalarını sürdüren Başkan Yılmaz, ‘Bizler CHP’li gençler  olarak bilimsel bir yöntemle seçim çalışmalarına başlayacağız. CHP Gölcük’te hiç olmadığı kadar iddialı. Bizim açımızdan tek adayla seçime girmemiz birlikteliğimizin önemli bir göstergesi. Aslında daha çok adaylarımız vardı. Gölcük’ü beğenmeyen birçok  şikayet vardı, bu da bizim seçimlere tek adayla çıkmamızı sağladı. Bu durumun elimizi çok güçlendirdiğini söyleyebilirim. Bu da demokrasinin göstergesi. Gölcük’te kaybetme hakkımız kalmadı. 2019 yerel seçimlerin önemi biz gençlerin üzerinde önemli sorumluluk oluşturuyor. Gölcük’te yüzde 52 oranında 20-35 yaş gençler ağırlıklı. Bu yüzden bizler adayımız belli olmadan 1 ay önce seçim çalışmalarına başladık. CHP proje üreten partidir. Yılmaz Büyükerşen hocamız buna güzel bir örnektir. Yılmaz hocamız Eskişehir’de inanılmaz şeyler başarmıştır. Bizler devamlı gençlerin arkasındayız. Onların serzenişleri, Gölcük’ün kasaba haline dönüşmesi mezbele hale gelmesi bizleri bu çalışmaya itti’ dedi.

Halkımız vaat edilenleri bilmeli

Yılmaz, ‘Biz de bir komisyon kurarak AK Parti’nin 2015-2019 projelerinde ne yaptıklarını incelemeye başladık.. Sonuçta halkımız vaat edilenleri bilmeli. Halkımız onlara bunun için oy verdi. Bu projeleri detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Halkımız bizden ne istiyorsa biz o projeyi yapacağız. Bizim işimiz Gölcük belediyesi halkın istediği, projeleri yapmadığı için kolay’ dedi.

O projeleri hatırlattı

“Kentsel dönüşüm projesi hakkında incelememiz olacak. Mesela AKP’nin 5 yıl sonra bugün bu olacak projelerini inceleyeceğiz. Gazi Ortaokulu projesiyle başlayacağım. Biliyorsunuz ki 2013 yılında yıkılan okul arsasına  5 yıl geçmesine rağmen hiçbir şey yapamadılar, AVM yapılacak dendi, hiçbir şey yapılamadı.”

2014-2019 strateji planları içerisinde;

“D-130 karayolu trafik projesi konusunda; İzmit’ten çıkan bir vatandaş transit olarak iskele yolunun oraya kadar geliyor.  İskele yolundan şehir içine kadar  4-5 trafik ışığı var. Bu da o bölgelerde trafiğin tıkanmasına neden oluyor. Gölcük tünel projesini ortaya koydular, bunu da yapamadılar. “

3. Vaatleri olan Gözleme tepe mesire alanı ve kule projesi konusuna değinirsek;

“Gözlementepe’ye 55 metre uzunluğunda kule yapılacağı söylendi. Halka o alanın canlanacağını söylüyorlardı. Ben dün Gözlementepe’ye çıktım ve incelemelerde bulundum. Ne yazık ki o alanda iki gencin uyuşturucu kullandığını gördüm. Gençlerin bu durumda olması gerçekten üzücü bir durum. O alan akşam saatlerinde kapkaranlık. İsteyen gidip bakabilir.

AKP’nin en çok övündüğü proje olan çalışınca oluyor söylemleri nerede kaldı. Nasıl çalıştınız da Gölcük’te bu kadar sorun ve sıkıntı oluyor? Biz analitik ve bilimsel projeleri ortaya koyarak, profesyonel ekibimizle çalışarak halkımızın karşısına çıkacağız. Bizim her zaman halkımıza yönelik projelerimiz olacak” dedi.

Andız, ‘’Her şey ortada’’

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, “Öncelikle Güney başkanın ve yönetiminin çalışmaları beni çok mutlu etti. Bizler umutlu ve çalışkan olmak zorundayız. Biliyorsunuz ki iktidar hem yerelde hem de genelde israf denilecek kadar harcama yapıyor. Bu durum gerçekten üzücü. Bizler işimizin zor olduğunu biliyoruz. Ama çok çalışacağız ve başaracağız. Son olarak andımız konusunda açıklama yapmam gerekirse siz Rahip Brunson olayında yargıyı kahraman yapacaksınız sonra Danıştay Andımız kararını bozdu diye Yargıya söylemediğinizi bırakmayacaksınız. Halkımız gerçekleri görsün. Herşey ortada.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.