DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP’nin bu haftaki toplantısına Fikret Gürel başkanlık yaptı 41 SENE SONRA ZAFER BİZİM OLACAK

CHP’nin bu haftaki toplantısına Fikret Gürel başkanlık yaptı  41 SENE SONRA ZAFER BİZİM OLACAK

CHP’nin bu haftaki toplantısına Fikret Gürel başkanlık yaptı

41 SENE SONRA ZAFER BİZİM OLACAK

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı Gölcük Belediye Başkanlık adaylığı için istifa eden ve belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan İsmet İşeri, geçtiğimiz akşam Fikret Gürel vekaletinde gerçekleşen haftalık toplantıya katılım sağladı.

İşeri, ‘Üreteceğimiz, ortaya sunacağımız projeler halka umut vaat etmeli’

Toplantıda konuşan Belediye Başkan Aday adayı İsmet İşeri; “Bu olacak, buna yürekten inanıyorum. Yoksa benim adaylığım sadece desinler” diye bir adaylık girişiminden ibaret değildir. Sahadaki çalışmalarımızda halkın sosyal belediyecilik alanında da bir takım beklentileri var. Gölcük kötü imar düzenlemeleri ile otoparklarıyla, köpek sorunlarıyla, sosyal ve kültürel eksiklikleriyle yaşanmaz hale geldi. Üreteceğimiz, ortaya sunacağımız projeler halka umut vaat etmeli. Gölcük açısından yerel iktidarı alacağımıza inanıyorum.Sahada kadrolarınızı iyi yapın. Bu sefer meclis kadrolarımızda sadece kendi parti dinamikleri içerisinden oluşması düşünülemez. Seçim almaya yönelik bir takım taktiksel tercihlerde olacak. Belli sayıda parti dinamiklerimizin de bu yapı içerisinde olması gerekiyor’ dedi.

‘’Sokakta karşılığı olan arkadaşların seçiminde hassas davranacağız’’

Açıklamalarını sürdüren İşeri, ‘’Yönetici kadrolarından istifalar zorunlu fakat mevcut meclis üyelikleri konusunda istifa edilmesinin söz konusu olmadığını belirten İsmet İşeri; “Onlarla ilgili süreci genel merkez ilerleyen tarihlerde açıklayacak. Benimle 2015 yılından beri beraber olan Metin Kaya, Hüseyin Köroğlu ve Ümit Doğu Cinemre meclis adaylıkları için istifalarını verdiler. Belli çekirdek kadronun meclis içinde olması gerekiyor ama, toplumun belli kesimlerinden oy getirecek, sokakta karşılığı olan bir takım arkadaşların seçiminde de çok hassas davranacağız” şeklinde konuştu.

Gölcük’te bu sefer zafere inanıyorum

İşeri, ‘Hukuken ilçe başkanlığım sona erdi ama, potansiyel ilçe yöneticisi gibi ben sizinle beraber olacağım. Bu süreci birlikte yürüteceğiz” diyen başkan İşeri, “Ülkemizin geleceği adına kader birliği yaptık. Partimizi iktidara taşıma adına birlik ve beraberlik içerisinde mücadelemizi verdik. Bundan sonra bu mücadelemiz devam edecek. Yerel iktidarı aldığımızda partinin çıtasını bir üst seviyeye taşıma fırsatını 41 sene sonra yakalamış olacağız. Biliyorum, umut ediyorum, inanıyorum! Sizlerde inanın mutlaka kazanacağız” dedi.

‘’Benim istifamdan sonra bir çatlak olup yeni bir kayyum ataması bizim pozisyonumuzu da bozardı’’

İşeri; “Benim istifamdan sonra bir çatlak olup yeni bir kayyum ataması bizim pozisyonumuzu da bozardı. Bıraktığımız yerden, hiçbir eksiklik hissetmeden yönetici arkadaşlarımızın bu görevi sürdüreceklerine inanıyorum.’’

Gürel, ‘’İstifa etmek görevlerden ayrılmak değil’’

Toplantıda konuşma yapan CHP İlçe Başkan Vekili Fikret Gürel,  “İstifa etmek, görevlerden ayrılmak değil. Biz bu yuvayı hep birlikte iktidara taşıyacağız. Yeni yönetim oluşumu konusunda görüşmelerimizi yaparak, önümüzdeki hafta bu konuyu tamamlamış olacağız. Seçim çalışmaları konusunda resmi bir süreç başlamadığı için, aday adaylıkları konusunda çalışıp sahaya inip, gerekli çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Resmi sürecin başlaması ile birlikte projelerimizle sahaya ineceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.