DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Erbakan Vakfı İlçe Hanım Komisyonları’ndan hayır kermesi GÖLCÜKLÜ HANIMLARDAN KERMESE YOĞUN İLGİ

Erbakan Vakfı İlçe Hanım Komisyonları’ndan hayır kermesi GÖLCÜKLÜ HANIMLARDAN KERMESE YOĞUN İLGİ

Erbakan Vakfı İlçe Hanım Komisyonları’ndan hayır kermesi

GÖLCÜKLÜ HANIMLARDAN KERMESE YOĞUN İLGİ

Erbakan Vakfı Gölcük İlçe Hanım Komisyonları geçtiğimiz gün Adnan Menderes İş Merkezi’nin arka tarafında hayır kermesi açtı. Açılan kermeste hem vakıf tanıtımı hem de üye olmak isteyenler vakıfa üye oldu.

Hem vakıf tanıtımı hem de üye olmak isteyenler vakıfa gönüllü üye oldu

Geçtiğimiz gün Adnan Menderes İş Merkezi’nin önünde Erbakan Vakfı Gölcük İlçe Hanım Komisyonları hayır kermesi açtı. Açılan kermeste hem üye olmak isteyenler gönüllü olarak vakıfa üye oldu hem de vakıfın tanıtımı yapıldı. Geçtiğimiz gün açılan kermes her ayın ikinci haftası açılması planlanıyor.

Başkan Şimşek, “Gölcüklü vatandaşlarımızı her ay açacağımız kermesimize davet ediyoruz”

Erbakan Vakfı Gölcük İlçe Hanım Komisyonları Başkanı Fatma Şimşek, Gazetemize yapmış olduğu açıklamada, “Açtığımız kermes vakıfa destek ve hayır amaçlı olmakla birlikte vakıfımıza gönüllü üye olmak isteyenleri de üye yaparak vakıfımızı tanıtıyoruz. Hanım Komisyonlarımızın üyelerinin kendi elleri ile hazırladıkları ürünleri uygun fiyata satarak vakıfa az da olsa bir destek sağlamış oluyoruz. Kermesimize vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Bundan sonra Allah nasip kısmet ederse ve herhangi bir aksilik çıkmazsa her ayın ikinci haftası bu kermesi açmayı planlıyoruz. Bütün hanımları ve Gölcüklü vatandaşlarımızı her ay açacağımız kermesimize davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.