DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediyesi Bir ilki Daha Gerçekleştiriyor

Gölcük Belediyesi Bir ilki Daha Gerçekleştiriyor

Gölcük Belediyesi Bir ilki Daha Gerçekleştiriyor

Gölcük Belediyesi’nin en prestijli Projesi olan ve Kentsel Dönüşüm Projesi içinde yer alan, Yeni Sanayi Sitesi inşaatı çalışmalarında son rötuşlar yapılıyor.

Hisareyn Karaköprü Mahallesi’nde 105 dönümlük bir alan üzerinde yapımı devam eden, toplam 418 dükkanlı Sanayi Sitesi’nin inşaat çalışmaları neredeyse bitme noktasına geldi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında inşaatı hızla devam eden Yeni Sanayi sitesini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde takip edip, yetkililerden bilgiler aldı.

Esnaflar hayallerine kavuşuyor

Yeni Sanayi Sitesi çalışmalarını yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada “Bir ilki daha gerçekleştirmenin sonunu birlikte paylaşmaya çok kısa bir süre kaldı. Uzun yıllardır hayal ettiğimiz en önemli projelerimizden biri olan Sanayi Kentsel Dönüşüm Projemiz bitişe doğru yaklaşıyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Allah nasip ederse Ekim ayı sonu itibari ile dükkânlarımızı sanayi esnafımıza teslim etmiş olacağız. 418 dükkânımız Gölcük’teki sanayi esnafımızın başarıyla, sağlıklı bir şekilde hizmet verebileceği bir konuma kavuştu. Biz bunun mutluluğunu ve heyecanını yaşamaktayız. Ben bu vesile ile Gölcük’te ki tüm sanayici esnafımıza yeni yaptırdığımız bu sanayi çarşımızın hayırlı olmasını diliyorum. Kentsel dönüşüm noktasında da başarılı bir projeyi bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Esnafımızın ve vatandaşımızın mutluluğu için bu işi amaç edindik ve bu işi de başarıyla tamamlıyoruz. Ben şimdiden yeni sanayi çarşımızda ticaret yapacak olan esnaf arkadaşlarımıza Yüce Rabbim hayırlı bol kazançlar nasip eylesin”  dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.