DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesislerine yoğun ilgi

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesislerine yoğun ilgi

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesislerine yoğun ilgi

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Termal Tesisleri, havaların soğumasıyla birlikte şifa arayanların akınına uğruyor.

İnsan sağlığı açısından yararlı olduğu, bazı hastalıkları da iyileştirici özelliği bulunduğu bilinen Yazlık Ilıcadaki tesislere tedavi amaçlı gelenler, çok fayda gördüklerini dile getiriyorlar. Şifa arayanların adresi haline gelen ve yılda 20 bin kişiyi ağırlayan Termal tesislerde, deri hastalıklarını tedavi eden Doktor balıklar diye adlandırılan balıklarda bulunmaktadır.

 7’den 70’e, bay, bayan herkese hitap eden Gölcük Yazlık Ilıcası, unutulmaz bir gün geçirmenin, ferahlamanın, sağlığın ve huzurun adresi. Başta cilt rahatsızlıkları olmak üzere birçok derde deva olan Ilıca Tesisleri, bay, bayan, çocuk, engelli havuzları, özel aile odaları, Türk Hamamı, buhar odası, saunası, Roma dönemine uzanan tarihi dokusu, çevre güzelliği ile ziyaretçilerine doyumsuz güzellikler sunuyor. Bunların yanında SPA merkezinde masaj hizmetleri, kese-köpük, cilt hastalıklarına faydalı olan doktor balıklardan da istifade edebilirsiniz. Gölcük Belediyesi’nin bu tesisi size çok uzak değil, yanı başınızda. Saat 9.00 ile 23.00 arasında hizmet veren tesisten istifade etmek için bunu sadece gündeminize almanız yeterli.

Başkan Ellibeş ‘’ Bölge Turizm Merkezi Olacak’’

Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş,yılda 20 bin ziyaretçiyi ağırlayan Yazlık Ilıca Termal Tesislerini turizm merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Başkan Ellibeş, bölgeyi hareketlendirmek için gerekli çalışmalara başladıklarını belirterek, Burası Gölcük Belediyemize ait bir tesis. Bu tesislere hem Kocaeli’nden hem de komşu ve diğer illerden birçok vatandaşımız geliyor. Bu tesislerin daha sağlıklı şekilde hizmet vermesi için çalışmalar yapılıyor.Burayı daha yaşanabilir, daha sağlıklı hale getirebilme çabasındayız. Verdiğimiz hizmetle ilimizdeki sağlık turizminin canlanmasına katkıda bulunuyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.