DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü engelliler bir ilke imza atacak OKÇULUK YARIŞINA KATILACAKLAR

Gölcüklü engelliler bir ilke imza atacak  OKÇULUK YARIŞINA KATILACAKLAR

Gölcüklü engelliler bir ilke imza atacak

OKÇULUK YARIŞINA KATILACAKLAR

Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat dernek çalışmaları hakkında önemli bilgiler vererek okçuluk branşında bu sene ilk defa yarışlara katılacaklarını belirtti.

11 lisanslı okçu var

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Kurslarının yavaş yavaş başladığını ifade eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde Gölcük Engelliler Derneği kurslarımız başlıyor. Bu sene Okçuluk Branşında ilk defa yarışlara katılacağız. Antrenmanlarımız haftada 2 gün olacak ve Ocak Ayında gerçekleşecek olan yarışlarda Gölcük Belediyespor Engelli Okçuluk Kulübü olarak yarışlara katılacağız ve Gölcük’ü en güzel şekilde temsil etmeyi düşünüyoruz. Eğitimlerimiz Gölcük Gençlik Merkezi’nde veriliyor ve şu anda 11 lisanslı okçumuz var. Okçu sporcularımızın 5 tanesi tekerlekli sandalyeli, 2 tanesi görme engelli ve 4 tanesi de uzuv eksikliği olan lisanslı okçumuz var” dedi.

Bat, “ Gölcük Engelliler Derneği olarak kurslarımız her sene daha da yoğunlaşarak devam ediyor”

Başkan Bat, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde başlayan ve yakın zamanda başlayacak olan kurslar hakkında bilgi vererek, “ Gölcük Engelliler Derneği olarak kurslarımız her sene daha da yoğunlaşarak devam ediyor. Bu sene yine birçok kursumuz olacak. Bunlardan Filografi kursumuz 18 kursiyer ile başladı. Takı Kursumuzda 26 kursiyerimiz var. Ebru Sanatı Kursumuz bu hafta içinde başlayacak ve 20 kursiyer iki grup halinde eğitim alacaklar. Diğer kurslarımızda en kısa zamanda başlayacaktır. Ben Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e bizlere vermiş olduğu bu desteklerden dolayı çok teşekkür etmek istiyorum. Ne dediysek, ne istediysek hiç birini geri çevirmiyor ve tamam diyerek bize destek oluyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.