DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gülsuyu’ndan ilçemizdeki okullara ziyaret

Gülsuyu’ndan ilçemizdeki okullara ziyaret

Gülsuyu’ndan ilçemizdeki okullara ziyaret

Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü, Gölcük AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bilgilendirme ve güvenlik konulu toplantı düzenledi.

Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Gölcük AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda kurum risk, taban, ödenek bilgilendirme ve güvenlik toplantısı düzenlendi.

Öğrencilerimizle ilgilenmeliyiz

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, toplantıda yaptığı konuşmada, her öğrenciden haberdar olunması gerektiğini belirterek; “Tüm eğitim kurumlarımızda eğitim alan öğrencilerimize karşı çok iyi bir şekilde ilgilenmemiz gerekir. Özellikle öğrencimizin okula gelmeyip veya devamsızlığı olması ile ilgili konuda duyarlı olalım. Bir öğrencinin okula gelmediğini fark ettiğimiz anda hemen neden okula gelmediğini öğrenerek bilgi vermeliyiz. Devamsızlık konusunda öğrencinin durumu ile ilgili varsa sorunu çözmek için arayışta olalım. Öğrencilerimizin güvenliği için öncelikle tüm öğrencilerimizden haberdar olmalıyız” dedi. Gülsuyu’nun ardından bilgilendirme yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, yaptığı açıklamada, “Bu çok önemli bir analizdir. Kurum içerisinde risk analizleri yaparken, en öncelikli olan risk için çalışmalar yapılmalı. Bunun için de yapılacak olan ödenekte ilk önce ön faturalayıp 3-4 firmadan teklif aldıktan sonra faturayı sisteme koymak gerekir. Örnek olarak asansörün kırmızıdan yeşile geçmesi ve yapılacak olan bakımı için firmalardan teklif alınacak. Firmaların verdiği en düşük fiyatla faturalayıp, sisteme koyacağız. Yangın ve herhangi acil durumlarda öncelikli görevli arkadaşlarımız var. Çünkü yangın ve acil durumlarla ilgili eğitimlerini almışlar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.