DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kültür Dernekleri Platformu 29 Ekim’de şölene hazırlanıyor

Kültür Dernekleri Platformu 29 Ekim’de şölene hazırlanıyor

Kültür Dernekleri Platformu 29 Ekim’de şölene hazırlanıyor

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında platform olarak 30 Ekim tarihinde önemli bir şölene imza atacaklarını ifade etti.

Program 30 Ekim’de gerçekleştirilecek

Platform Başkanı Çetin Kocatürk, ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Kültür Dernekleri Platformu bir şölen hazırlığında. Her sene olduğu gibi Gölcük’te Kurulu olan dernekler Cumhuriyet Bayramımızı kutlamaya hazırlanıyor. Değirmendere Musiki Derneği ile ortaklaşa bir hazırlık olacak. Değirmendere musiki derneğinin hazırlayacağı koro ile marşlar ve türküler söylenecek. Değirmendere Musiki Derneği Şefi Emrullah Erçelik eşliğinde hazırlanacak şölenimiz,  kahramanlık türküleri eşliğinde Değirmendere Kültür Merkezi’nde Gölcük halkına çok güzel bir gece yaşatacak. Bizler bunun için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Tüm Gölcük halkını bu konsere davet ediyoruz. Programımıza 30 Ekim 2018 Salı günü, saat 19.00’da gerçekleştirilecek.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.