DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP İlçe Başkanı Çakır, Kadın Kolları’yla ANKARA ÇIKARMASI YAPTI

MHP İlçe Başkanı Çakır, Kadın Kolları’yla  ANKARA ÇIKARMASI YAPTI

MHP İlçe Başkanı Çakır, Kadın Kolları’yla

ANKARA ÇIKARMASI YAPTI

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır Kadın Kolları’nın da bulunduğu kalabalık bir heyetle Ankara çıkarması yaptı. Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret edip dua eden heyet ardından Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile birlikte MHP’nin meclisteki grup toplantısına katıldılar.

Balgat’taki Genel Merkez’i de ziyaret eden Bilal Çakır ve beraberindeki heyet Genel Başkan Devlet Bahçeli ile de görüşüp fikir alışverişinde bulundular. Ankara temasları oldukça samimi ve sıcak bir hava içerisinde geçen MHP’liler bu arada önümüzdeki yılın Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili aday adaylarının da bizzat Genel Merkez’e başvurusunu yaptılar. MHP’nin Gölcük Belediye Başkanlığı için en yakın isim olarak gözüken ve geçtiğimiz seçimlerde beşinci sıradan Milletvekili Adayı olan İbrahim İnanç Çakıroğlu dosyasını Genel Merkez’e vererek resmen Aday Adaylığı müracaatında bulundu. Gölcük’te Belediye Başkanlığı seçimlerine büyük önem verdiklerini belirten İlçe Başkanı Bilal Çakır partilerine en uygun adayı yapılacak olan istişarelerden sonra ilan edeceklerini belirterek vatandaşların karşısına aynı zamanda güçlü bir belediye meclis yapısı ile çıkacaklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.