DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ottomans MC, Down Cafe’ye gerçekleştirdiği ziyaret ile nefes kesti

Ottomans MC, Down Cafe’ye gerçekleştirdiği ziyaret ile nefes kesti

Ottomans MC, Down Cafe’ye gerçekleştirdiği ziyaret ile nefes kesti

Kocaeli’nin öncü Motosiklet Kulübü, Ottomans MC üyeleri geçtiğimiz gün Gölcük Down Cafe’yi ziyaret ederek Down Sendromlu çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Birlikte sohbet edip, müzik dinleyip, kısa bir motosiklet turu attılar

Geçtiğimiz gün Gölcük Down Cafe’de bir araya gelen Ottomans MC üyeleri tarafından Gölcük Down Cafe’de başlayan etkinlik daha sonrasında 66. Sokakta devam etti. Yapılan etkinlikte Down sendromlu çalışanlarla vakit geçiren şehrin Ottomans MC Motosiklet Kulübü Üyeleri keyifli vakit geçirdiler. Birlikte sohbet edip, müzik dinleyip, kısa bir motosiklet turu attıkları anları ölümsüzleştiren Ottomans MC motosiklet kulübü üyeleri misafirperverliklerinden ötürü +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve yönetimine teşekkür ettiler.

Abanoz, “Ottomans MC motosiklet Kulübü üyeleri bizleri ve özellikle çocuklarımızı çok mutlu ettiler”

Ottomans MC motosiklet Kulübü üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren  +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, “ Vizim Gölcük’te bu cafeyi açmamızda ki tek amaç Down Sendromlu çocuklarımızı hayata kazandırmak ve onlara iş istihdamı sağlamaktı. Aradan geçen zaman içerisinde çocuklarımız kendilerini inanılmaz bir şekilde geliştirdiler. Bizim çalışmalarımızı takip eden ve sırf çocuklarınız ile vakit geçirmek için İstanbul’dan Gölcük Down Cafe’ye gelen Ottomans MC motosiklet Kulübü üyeleri bizleri ve özellikle çocuklarımızı çok mutlu ettiler. Cafe’de başlayan etkinliğimiz 66. Sokak’ta devam etti. Ottomans MC motosiklet Kulübü üyeleri çocuklarımızı motorları ile tur attırdılar ve çocuklarımızın yüzlerinde ki o mutluluk bizlere yetti. Ben bir kez daha bizlere bu güzel günü yaşatan Ottomans MC motosiklet Kulübü Üyeleri’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.