DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Piyalepaşa İlkokulu’nda çalışmalarda sona gelindi ÖĞRENCİLER YENİ OKULUNA KAVUŞUYOR

Piyalepaşa İlkokulu’nda çalışmalarda sona gelindi  ÖĞRENCİLER YENİ OKULUNA KAVUŞUYOR

Piyalepaşa İlkokulu’nda çalışmalarda sona gelindi

ÖĞRENCİLER YENİ OKULUNA KAVUŞUYOR

İlçemizde son zamanlarda devam eden okullara yönelik kentsel dönüşüm projesi kapsamında geçtiğimiz yıllarda yıkılarak yenisi yapılmaya başlanan Piyalepaşa İlkokulu’nda çalışmalarda sona gelinirken okul bir aksilik olmazsa15 Ekim 2018 Pazartesi günü yeni okulunda eğitim vermeye hazırlanıyor.

Piyalepaşa İlkokulu 2015 yılında yıkılarak, yeni bina inşaatına başlanmıştı

Gölcük’ün en eski okullarından olan ve yaklaşık 50 yıldır eğitim hizmeti veren Piyalepaşa İlkokulu 2015 yılında yıkılarak, yeni bina inşaatına başlanmıştı. Yaşanan birçok aksilik nedeniyle bir süre çalışmalara ara verilen okul inşaatı son olarak Kura Hafriyat’ın işi yüklenmesi ile inşaat çalışmaları kaldığı yerden devam edilmişti. Piyalepaşa İlkokulu inşaatının sona gelmesi ile öğrenciler yeni okullarına kavuşmak için heyecanla bekliyor. Yenilenen yüzü  modern ve çağdaş bir yapısıyla 25 sınıftan oluşan Piyalepaşa İlkokulu’nda bir aksilik olmazsa eğitim 15 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

Gülsuyu, “Öğrencileriniz için en ufak bir risk varsa bu tarih değişir”

Geçtiğimiz gün Piyalepaşa İlkokulu’na giderek çalışmaları yerinde inceleyen Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yaptığı açıklamada, “ İlçemize yeni ve modern bir okul daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzda çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı. Eğer bir aksilik olmazsa 15 Ekim Pazartesi günü öğrencileriniz yeni okullarında eğitime devam edecekler. Tabi öğrencilerimiz için en ufak bir risk bu tarihi değiştirir. Bilindiği gibi geçen hafta Derince’de çok üzücü bir olay yaşadık ve 7 yaşında ki bir öğrencimizi kaybettik. Bu nedenle öğrencileriniz için en ufak bir risk varsa bu tarih değişir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.