DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sahne Sanatları Derneği açılışını gerçekleştirdi TİYATROSEVERLERİN YENİ ADRESİ

Sahne Sanatları Derneği açılışını gerçekleştirdi  TİYATROSEVERLERİN YENİ ADRESİ

Sahne Sanatları Derneği açılışını gerçekleştirdi

TİYATROSEVERLERİN YENİ ADRESİ

Başarılı sanat ve tiyatro gösterileri ile göz dolduran Sahne Sanatları Derneği, bugün resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa yoğun bir katılımın olduğu gözlemlendi.

Açılış programına katılım oldukça yoğun oldu

Sahne Sanatları Derneği, bugün açılışını gerçekleştirdi. Şirinköy Mahallesi 647. Sokak No: 5 adresinde hizmete giren Sahne Sanatları Derneği’nin açılış törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, HEPAR Gölcük İlçe Başkanı Umutcan Uz, Gölcük Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya, Tiyatro grubu ekibi ve davetliler katılım sağladı.

Açılış kurdelesi hayırlı olsun dilekleri ile kesildi

Açılış kurdelesini Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Başkan Akın, “Sanatseverlerimizi ve gelecekte sanatçı olacak kişiler ile birlikte kaliteli vakit geçirmek istiyoruz”

Sahne Sanatları Derneği Başkanı Sacit Akın açılış sonrasında yaptığı açıklamada, “Sanatın sadece gösteri yapmak olmadığını kişinin kendisini de tanımasını sağladığı eğitim dalı olduğunu benimsetmeye çalışıyoruz. Yeni adresimizde kendi oda tiyatromuzu kurduk ve her Pazar planladığımız çocuk tiyatromuzu ücretsiz olarak sanatsever ve minik arkadaşlarımızla buluşturmaya başladık. Sanatseverlerimizi ve gelecekte sanatçı olacak kişiler ile birlikte kaliteli vakit geçirmek istiyoruz. Yeni yerimizdeki etkinliklerden faydalanmak için herkesi aramızda görmek istiyoruz ve derneğimize bekliyoruz. Açılışımıza katılım sağlayan başta Gölcük Kaymakamımız Mustafa Altıntaş’a, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi’ne, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’na, HEPAR Gölcük İlçe Başkanı Umutcan Uz’a, Gölcük Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya’ya ve davetlilere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışın sonunda günün anısına fotoğraf çekildi

Başkan Akın’ın konuşmasının ardından davetliler ile günün anısına fotoğraf çekiminin ardından açılış töreni son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.