DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TUĞBA VE YUSUF ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

TUĞBA VE YUSUF ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Gazeteci Soner Gülezer oğlunu evlendirdi

 

İlimizin ve Gölcük’ün duayen Gazetecilerinden Soner Gülezer, geçtiğimiz Pazar akşamı yakışıklı oğlu Yusuf Gülezer’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Tuğba ve Yusuf çiftinin Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleştirilen düğün törenine çok sayıda katılım sağlanırken, genç çiftin güzelliği davetlileri adeta büyüledi.

Düğüne çok sayıda katılım sağlandı

Gölcük’ün sevilen ailelerinden Fatma ve İrfan Yıldırım çiftinin güzeller güzeli kızları Tuğba Yıldırım ile Zennure ve Soner Gülezer çiftinin yakışıklı oğulları Yusuf Gülezer geçtiğimiz Pazar akşamı Aşiyan Tesisleri’nde dünya evine girdi. Genç çiftin mutluluğu davetlileri adeta büyülerken, çiftin düğününe çok sayıda katılım sağlandı.

Gülezer’i dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı

Geçtiğimiz Pazar akşamı Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleştirilen muhteşem düğün törenine Gülezer ve Yıldırım ailelerinin dostları, akrabaları ve sevenleri katılırken, Duayen Gazeteci Soner Gülezer’i meslektaşları da yalnız bırakmadı. Tuğba ve Yusuf çifti düğün töreninde oldukça eğlenirken, genç çifte sevenleri mutluluk temennilerini iletti. Bizde Gazetemiz adına Tuğba ve Yusuf çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.