DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti Daraltılmış İlçe Toplantısında Aday Adaylarını tanıdı

AK Parti Daraltılmış İlçe Toplantısında Aday Adaylarını tanıdı

AK Parti Daraltılmış İlçe Toplantısında Aday Adaylarını tanıdı

Geçtiğimiz Cuma günü son olarak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner’in Gölcük Belediye Başkan Adaylığı başvurusu ile tamamlanan aday adaylığı başvurusu sonrası AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde daraltılmış ilçe toplantısı ile aday adaylarını tanıdı.

Aday adaylarını aileleri yalnız bırakmadı

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen daraltılmış ilçe toplantısına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve Yönetimi AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayları ve aileleri Belediye Meclis Üyeleri katılım sağladı.

Daraltılmış ilçe toplantısı başlamadan önce divan oluşturuldu

Daraltılmış ilçe toplantısı başlamadan önce divan oluşturuldu. Oluşturulan divanda Gölcük’ten sorumlu İl Başkan Yardımcısı Veli Haldız, İlçe Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ulufer, ilçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Ruhan Çelik, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Birsen Köse’den oluştu.

Alp, “Aday adaylarımızın her biri ayrı ayrı kıymetlidir”

Aday Adaylarını tanıma amacı ile Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen daraltılmış ilçe toplantısında ilk söz alan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Bugün daraltılmış ilçe toplantısını aday adaylarımızın tanıtımıyla gerçekleştiriyoruz. Bu bizim düğünümüz. İnşallah düğünümüzü 31 Mart gecesi yeniden kutlayacağız. Belki de kına gecesi diyebiliriz. 31’inde de inşallah düğünümüzü kutlayacağız. Aday adaylarımızın her biri ayrı ayrı kıymetlidir. Aday adaylarımızın kendilerine has özellikleri, güçlü yönleri ve becerileri vardır. Hepsinin bizim başımızın üstünde yeri vardır. Her biri AK Parti’nin aday adayıdır. Sizler bizim kıymetlimizsiniz. Sizler bize aday açıklanana kadar ve en son 31 Mart gecesine kadar her biriniz teşkilat olarak bizlere emanetsiniz. Sizin hakkınızı hukukunuzu korumak bizlere aittir. Bundan hiçbir endişeniz ve şüpheniz olmasın. Kıymetli aday adaylarımızın eşleri ve çocukları da buradalar. Onlara da sevgi, saygı ve hürmetlen selamlıyorum. Kıymetli hazırun yarın yapılacak olan temayül öncesi aday adaylarımızı burada inşallah sizler 5 dakikada ne kadar tanıyabilirsek o kadar tanıma fırsatı vereceğiz. İnşallah  bu akşam ki toplantımız hayırlara vesile olsun. Başta bu süreç aday adaylarımıza, şahsılarına, ailelerine, tüm Gölcük Halkına, partimize ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Her birinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Ellibeş, “Gölcük uçlarında nazlı nazlı sallanan AK Parti Bayrağının tekrar dalgalanmasını sağlayacağız inşallah”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Evet demokrasi böyle güzel bir rejim. Yüce Rabbime sonsuz  şükürler olsun ki sizlere, bizlere bu coşkuyu, bu demokratik bayramı yaşatmayı nasip eğliyor. Nihayetinde hem ülkemizde genelde hem de yerelde 15 yılı aşındır iktidarız. Görevimizi layığı ile yapmanın gayreti çabası içerisindeyiz. Bu güzelliği, bu mutluluğu bizlere yaşatan Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Nihayetinde hepimizin ortak hedefi insanlara hizmet etmek. İnsana hizmet etmek de bir şeref ve onurdur. 15 yıldır bu şerefi yüce rabbimin izni ve sizlerin de destekleri ile şahsıma nasip etti. Bu vesileyle herkese sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Nihayetinde biz bir daha aday olmayacağımızı ifade ederek bundan sonraki süreçte teşkilatımızın ve değerli Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret buyurduğu isim üzerinde hep beraber hem fikir olup, kenetlenip şu an Gölcük uçlarında nazlı nazlı sallanan AK Parti Bayrağının tekrar dalgalanmasını sağlayacağız inşallah. Bundan bir kardeşiniz olarak, bir ağabeyinin olarak en ufak bir şüphem yok. Elhamdülillah en ufak bir sıkıntım da yok. Rahatım, mutluyum, huzurluyum. Bu süreci inşallah beraber başarıyla yürüteceğiz. 12 tane birbirinden değerli arkadaşımız bu bayrağı tekrar Gölcüğün uçlarına dikmek üzere ahd ettiler, söz verdiler ve bugün itibariyle bu medeni cesareti, bu erdemi göstererek aday adayı oldular”dedi.

Bizim Gölcük’te başarıyı yakalamamamız için hiçbir sebep yok

Başkan Ellibeş sözlerinin devamında, “Nihayetinde baktığınızda 161 Bin nüfusu olan bir ilçemiz ve 12 tane değerli kardeşimiz birde İlçe Başkanımız Sayın İdris Alp’te eklendiği zaman bu 13 değerli kardeşimiz medeni cesareti göstererek aday adayı oldular. Bu sabahta sevgili aday adayı arkadaşlarımızla sevgili ilçe başkanımızın önderliğinde  bir kahvaltılı toplantı yaptık. Orada da ifade ettim; bizler bu 15 yıllık süreç içerisinde yüce rabbimin verdiği izin doğrultusunda azimli, kararlı, sabırlı bir şekilde çalıştık. Dürüst olduk, samimi olduk, ilkeli olduk, herhangi bir usulsüzlüğe, yolsuzluğa bulaşmadan vaat ettiklerimizi yerine getirmenin gayreti içerisinde olduk. Bugün itibariyle bundan sonraki süreci beraber yürüterek az önce de ifade ettiğim gibi birlik ve beraberlik ruhu içerisinde tüm samimiyetimizle, içtenliğimizle büyük bir özveriyle çalışmamızı sürdüreceğiz. Bizim Gölcük’te başarıyı yakalamamamız için hiçbir sebep yok. Bir tek sebep var, o da bölünmek, parçalanmak. Eğer biz bir ve beraber olursak ki her seçimde böyle olduk ve seçimleri kazandık. İşte değerli ilçe başkanımız Mevlüt Demir Bey burada, Sedat Bey burada, İdris kardeşimiz burada. Onların önderliğinde teşkilatlarımızla beraber uyumlu çalıştık. Bir ve beraber olduk. Bugün itibariyle depremde yıkılmış, yerle bir olmuş, bir daha yaşam burada devam eder mi? Ederse ne kadar süre içerisinde eski haline döner diye düşündüğümüz o günlerden bu günlere baktığımız zaman elhamdülillah sıkıntıları aşmışız. Gölcük ayağa kalkmış koşuyor ve koşmaya da devam edecek” dedi.

Yüce rabbim her birinin yar ve yardımcısı olsun

Başkan Ellibeş son olarak, “Bu duygu ve düşünceler içerisinde bir kez daha tüm aday adayı arkadaşlarıma bu erdemli davranışlarından, medeni cesaretlerinden ötürü tebrik ediyorum. Yüce rabbim her birinin yar ve yardımcısı olsun. Biz onları seviyoruz ve onları kalpten destekliyoruz ama nihayetinde bir tanesi başkan adayımız olacak. Hepimizin adayı olacak, herkesin adayı olacak ve Gölcük’ün başkanı olacak inşallah” dedi.

Aday adayları 5’er dakika kendilerini tanıttılar

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in konuşmasının ardından Pazar Günü (dün) ilk defa elektronik ortamda  yapılacak olan e- Temayül yoklamasında yapılması gerekenlerin anlatıldığı bir slayt izletildi. Bu bölümden sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti. Basına kapalı olan bölümde AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday adayları kendine ayrılan 5’er dakikalık süre içerisinde kendilerini tanıttılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.