DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Selma Ufuk’tan MESLEKTAŞLARINA ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Selma Ufuk’tan  MESLEKTAŞLARINA ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Selma Ufuk’tan

MESLEKTAŞLARINA ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

Öğretmen emeklisi Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar adayı Selma Ufuk, mahalle muhtar azaları, adayları Ahmet Sarımehmet ve Mehtap Kara ile birlikte mahallesindeki eğitim kurumlarını gezerek, meslektaşlarının 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Meslektaşları iyi dilek ve temennilerinde bulundular

Kendini tanıtan ve destek ve yardımlarını istediği meslektaşlarının tam desteğini alan muhtar adayı Selma Ufuk yeryüzündeki en onurlu mesleğini 30 yıl yaptığını belirterek, öğretmen arkadaşlarına iyi çalışmalar diledi ve “Hiçbir öğretmen sabah evden çıktığında ‘işe gidiyorum’ demez, ‘okula gidiyorum’ der. Bu önemli bir ayrımdır. Öğretmenlik özel bir meslektir. Bu onurlu mesleği sürdüren ve emekli olan tüm eğitim camiasının öğretmenler gününü kutluyorum” dedi. Mahallesinde bulunan Uğur Mumcu Ortaokulu, Boğaziçi Ortaokulu, Goncagüller Anaokulu ve Tuba Aydın Özel Rehabilitasyon Merkezi’ni gezen Muhtar adayı Selma Ufuk ve Azaların ziyaretlerinden çok mutlu olan eğitimci arkadaşları, iyi dilek ve temennilerde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.