DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Av. Abdullah Zorlu AK Parti’den Gölcük Belediye Başkanı ADAY ADAYLIĞINI DUYGULU BİR ŞEKİLDE AÇIKLADI

Av. Abdullah Zorlu AK Parti’den Gölcük Belediye Başkanı  ADAY ADAYLIĞINI DUYGULU BİR ŞEKİLDE AÇIKLADI

Av. Abdullah Zorlu AK Parti’den Gölcük Belediye Başkanı

ADAY ADAYLIĞINI DUYGULU BİR ŞEKİLDE AÇIKLADI

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adayları aday adaylıklarını ilan etmeye devam ediyor. Av. Abdullah Zorlu  AK Parti İlçe Teşkilatına gelerek Gölcük Belediyesi Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Adaylık başvuru formunu teslim etti

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ilan eden Av. Abdullah Zorlu AK Parti İlçe Binası’na gelerek adaylık başvuru formunu teslim etti. Aday adaylığı başvuru formunu Gölcük İlçe Seçim Komisyonu Başkanı İbrahim Ulufer, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan ve Teşkilat Başkanı Çetin Seymen aldı.

Alkan, “Biz kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz”

AK Parti İlçe Başkanlığında evrakları imzalamasının ardından başvurusunu gerçekleştirdi. Sonra parti toplantı salonuna geçildi ve ilk konuşan Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan; “ Bugün 31 Mart Yerel Seçimleri için Gölcük Belediye Başkan Aday Adayları başvurularını yoğun bir şekilde gerçekleştirdi. Şuanda da Gölcüklü Avukatımız Abdullah Zorlu kardeşimizde Gölcük Belediyesi Başkanlığı Aday Adaylığı için müracaatını tamamladı ve başvurusunu yaptı. Biz kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Zorlu, “Biz bu insanlara hizmet vermek için adayız”

Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan’dan sonra söz alan Av. Abdullah Zorlu göz yaşlarını tutamayarak,  duygu dolu bir açıklama yaptı. Zorlu göz yaşları içinde  yaptığı konuşmasında, “  öncelikle beni bugün yalnız bırakmayan dostlarıma ve aileme çok teşekkür etmek istiyorum. Sevilmek güzel bir şey herhalde. Gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum. Tüm aileme, dostlarıma, akrabalarıma çok teşekkür ediyorum. Ben bu kadar bir katılımın olacağını tahmin etmemiştim, bu yüzden çok duygulandım.  İlk defa insanın kendi memleketinde kendi insanıyla, dostuyla akrabasıyla bu anlamda bir göreve talip olması gerçekten değerli diye düşünüyorum. Çünkü Milletvekili Aday Adaylığımız oldu. Daha büyük kitlelere konuştuk ama burası insanın kendi evi ve kendi evinde bu kadar seviliyor olmak, bu kadar değer biçiliyor olmak beni çok mutlu etti. Çünkü biz bu insanlara hizmet vermek için adayız. Bütün Aday Adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah nasip ederde bu görevi bana layık görürlerse en iyi şekilde hizmet edeceğime, gecemi gündüzüme katacağıma inanıyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.