• BIST 100

    9885,15%1,73
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,84% -0,33
  • GRAM ALTIN

    2445,86% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4005,94% 0,35

Başkan Ellibeş dört açılışı birden yaptı SANAYİ’NİN YERİNE ÇARŞAMBA PAZARI

Genel 5.11.2018 14:48:55 0
Başkan Ellibeş dört açılışı birden yaptı  SANAYİ’NİN YERİNE ÇARŞAMBA PAZARI

Başkan Ellibeş dört açılışı birden yaptı

SANAYİ’NİN YERİNE ÇARŞAMBA PAZARI

Geçtiğimiz hafta açılan Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri, Mahalle Konağı, Çocuk Parkı ve İznik Caddesi açılış töreni bugün yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Açılış töreninde konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş merakla beklenen Çarşamba Pazarı’nın da çok yakında mevcut sanayi sitesinin alanında yapılacağını açıkladı.

Açılış törenine katılım oldukça yoğun oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisi ile başlayan Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri açılış törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş, Kemal Kahraman, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi, SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, SP İl Başkan Vekili Nihat Yıldız, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, İstanbul Pazarcılar Odası Başkanı ve Türkiye Pazarcılar Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Emin Yarar, diğer ilçe pazarcılar odası başkanları, Gölcük Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ezgin Aydın, TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç, STK Başkanları, Belediye ve Daire Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda pazarcı esnafı ile mahalle sakini katım sağladı.

Turgut, “2009 ‘da ilk muhtar seçildiğimde dile getirdiğim ilk sorun kapalı Pazar yeri sorunu olmuştu”

Yeni Mahalle Muhtarı Sayit Turgut konuşmasında, “ Sayın Kaymakamım, Belediye Başkanım, Sevgili Yeni Mahalle sakinleri ve saygıdeğer misafirler, hepiniz hoş geldiniz. 2009 ‘da ilk muhtar seçildiğimde dile getirdiğim ilk sorun kapalı Pazar yeri sorunu olmuştu. Çok şükür şu an hem Pazar yerimizi hem mahalle konağımıza ve çok daha güzel görevler yapmayı arzuladığım muhtarlık binamıza kavuştuk. Bu hizmetinden dolayı Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e, Başkan Yardımcılarımıza  ve daire müdürlerimize emeği geçen memur ve işçi arkadaşlarımıza mahallem ve kendi adıma çok teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Tuncer, “Bir gün gelecek herkes Gölcük’te pazarcılık yapmak isteyecek”

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, “Yıllardır karda yağmurda sokak pazarları da halkımıza hizmet veriyor. Bugün bir sokak pazarına daha son vererek kapalı ortama geçiyoruz. Böylece yeni mahalle sokak pazarı tarih oluyor. Öncelikle bizleri böylesine güzel bir pazara kavuşturan Allah’a hamd ediyorum. Buna vesile olan; başta büyükşehir olmak üzere belediye başkanımız sayın Mehmet Ellibeş’e ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Pazarcılar odamız, belediyemiz ile el ele verip daha iyiye ve güzele doğru koşar adım ilerlemektedir. Her biri bir öncekinden daha güzel olan kapalı pazarlarımız bir bir esnafımızın hizmetine sunuluyor. Bu sebeple mutlu ve huzurluyuz. Bir gün gelecek herkes Gölcük’te pazarcılık yapmak isteyecek. Bizlerde örnek alınacak hizmetler ile anılacağız. Kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Mevcut pazarı hemen yanı başında kapalı ortama geçmek her ilde ki ya da ilçede ki pazarcıya nasip olmaz. Bu sebeple de esnafım adına belediye başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Darısı bundan sonraki açık pazarlarımıza diyorum. Yeni Mahalle kapalı pazarımızın esnafımıza ve Gölcük Halkına hayırlar getirmesini diliyorum. Katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yarar, “Yeni Kapalı Pazar Yerimiz hayırlı uğurlu olsun”

Türkiye Pazarcılar Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Emin Yarar katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında, “ Sizlere öncelikle Federasyon Genel Başkanımız Ali Karacan’ın sizlere selamını getirdim. Kendisi başka bir programda olduğu için katılamadı. Ben mesleğimiz ile ilgili kısa bir bilgi vermek istiyorum. Mesleğimiz zor bir meslek ve Türkiye’nin her yerinde icra edilen bu meslek günün 13-14 saati esnaflarımız tarafından icra edilirken hakikaten çok zor şartlarda icra ediliyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da 2015 yılında bizim pazarcı çalıştayında yaptığı konuşmada peygamber Efendimizden gelen bir meslek olduğunu ve kutsal bir meslek olduğunu belirtmişti. Dolayısıyla o günden bu güne kadar yaşattığımız bu mesleği inşallah bundan sonra da yaşatma içerisinde olacağız. Ben böyle güzel bir Pazar yerini Gölcük’e kazandırdığı için Gölcük Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Yeni Kapalı Pazar Yerimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ellibeş, “Vaatlerimizin%90’ına varanını yapmış olduk”

Açılış töreninde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bir belediye başkanı olarak görev sürem içerisinde birçok güzel eserlerin ve projelerin altında imzamız oldu. Halkımızın mutluluğunu ve huzurunu sağladığımızı görmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Bizler her aday olduğumuz süreçler içerisinde vaatlerde bulunuruz. Ev ev, kapı kapı dolaşır bunları dağıtırız. Bu seçim beyannamelerimiz taahhütlerimizdir. Mutlaka bu vaatleri yaparken planlayarak hesaplayarak yaparız. Son vaatlerimize bugün itibariyle baktığımızda yüzde 90’ına varanı yapılmış oldu. Bu da bizim en büyük mutluluğumuz. Bugün burada tanıtımını yaptığımız birden fazla proje direk seçim beyannamemizde yazan bir vaat değildi. Genel kapsamda kapalı Pazar yerlerini yapmak ortak hedefimiz ve isteğimiz. İki kapalı Pazar yerimizi hayata geçirerek halkımızın ve pazarcı esnafımızın hizmetine sunduk. Yangın ve hastalık olduğu zaman itfaiye ve ambulansın girememesi büyük korkumuz idi. İşte bu korkudan kurtulalım anlayışı içinde burayı istimlak ettik. Proje ürettik ve yaptığımız ihale ile hayata geçirdik.. Burada sadece Pazar yeri yok, mahalle konağımızda var. Mahalle konağımızda muhtarımızın ofisi bulunuyor. Bunun yanında GÖLMEK kurs merkezimiz var. Ayrıca bu caddemizi İznik ile kardeşliğimizi pekiştirmek için İznik Caddesi ilan ettik ve gerekli asfaltlamayı ve ışıklandırmayı gerçekleştirdik, halkımıza hayırlı olsun. Ben pazarcılar odamızın ve pazarcı esnafımızın hangi zor koşullarda çalışma yaptığını biliyorum. Açık alanda alışveriş yapmak, iş yapmak çok zor” dedi.

Çarşamba pazarı 45 bin m2 alan üzerine yapılacak

Geçtiğimiz ay yapımına başlanan Değirmendere Kapalı Pazar Yeri çalışmaları hakkında da bilgi veren Ellibeş, “Bir diğer Pazar yerimizde Değirmendere olacak. O da cadde de kuruluyor. Çok şükür oraya da bir proje ürettik. Büyükşehir Belediyemizle ortak proje kapsamında yapıyoruz. Temelini attık hızla devam ediyor. 1 yıl içinde pazarcılarımıza burayı da teslim etmiş olacağız hayırlı olsun diyorum. En büyük pazarımız olan Çarşamba pazarı ne olacak, bunu dediğinizi duyar gibiyim. Orayla ilgili çözüm formülümüzü de hayata geçiriyoruz. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Türkiye’de başarılı projeler üreten bir belediyeyiz. Bu kapsamda mevcut sanayimiz için yeni bir sanayi sitesini hayata geçirdik. Hisareyn’de yapılan yeni sanayi sitemiz esnafımıza teslim edilmeye başlandı, yıl sonuna kadar oraya taşınacaklar. Mevcut sanayimiz olduğu alan da Allah nasip ederse orada 45 bin m2 alana yapacağımız projede de Çarşamba pazarı için kapalı Pazar yeri yer alacak. Bugüne kadar yapılmamasının nedeni arsa üretemediğimiz içindi. İşte arsa ürettik. Proje çalışmasına da başladık. Eski sanayimizin olduğu alanda kapalı Pazar olarak halkımıza hizmet edecek. Ben projemizin halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Altıntaş, “Halkımız, böylelikle pazarını en iyi şartlarda yapıyor olacak”

Açılış töreninde son olarak konuşmasını gerçekleştiren Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “Burası bir hizmet merkezi oldu. Hizmet ve insan odaklı olarak bölgenin ihtiyaçları tespit edilir. Bu ihtiyaçların giderilmesine yönelik projeler üretilir. Gerçekten Gölcük’te en büyük sıkıntılardan biri, Pazar yeri konusu. Bu konuda birçok çalışma yapılıyor. Halkımız, böylelikle pazarını en iyi şartlarda yapıyor olacak. Bir tarafta pazarımız, muhtarlık merkezi, çocuk parkı, sağlık ocağı bir noktada toplanmış. Vatandaşa sunulan hizmet, bir noktada toplanmış durumda. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hizmetin en güzeline layıksınız. Bundan sonraki dönemde de bu tür hizmetler sunulacaktır. Pazar yerlerini en iyi şekilde korumalıyız. Tanıtımın hayırlı olmasını diliyorum. Bu merkezin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Herkese sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Çiçek ve meyve sepeti hediye edildi

Konuşmaların ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a çiçek ve meyve sepeti hediye edildi. Ardından Gölcük Belediyesi Halk Oyunları Ekibi yöresel folklor gösterisi sergilediler. Folklor gösterisinin ardından İlçe Müftüsü İlyas Öztel’in açılış duası okundu. Ardından  İlçe Protokolü açılış kurdelesini kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ilçe protokolü Yeni Mahalle Kapalı Pazar esnafını gezerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Açılış töreni çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16