DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Pazarı esnafı kapalı Pazar yerini sabırsızlıkla bekliyor

Değirmendere Pazarı esnafı kapalı Pazar yerini sabırsızlıkla bekliyor

Değirmendere Pazarı esnafı kapalı Pazar yerini sabırsızlıkla bekliyor

Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde geçtiğimiz ay yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez Projesi’ni Değirmendere pazarı esnafı sabırsızlıkla bekliyor.

Yılmaz, “Kış aylarında yaşadığımız sıkıntılara çare olacak”

Ömer Yılmaz, “ Kapalı pazar yeri hem bizim için hem de müşterilerimiz için daha iyi olacak. Tezgah açtığımız diğer pazarların birçoğu kapalı pazar ve çok rahat ediyoruz. Ne yazın güneşten ne de kışın yağmurdan ve kardan etkilenmiyoruz. Kapalı Pazar Yerleri bizim özellikle kış aylarında yaşadığımız sıkıntılara çare olacak. Çünkü kış aylarında müşterilerin çoğu pazara gelmek yerine marketleri tercih ediyordu.  Şimdi kış aylarında da kapalı pazar yerine rahatlıkla gelebilecekleri için bizim için çok daha iyi oldu” dedi.

Temeş, “Sokak arası pazarların artık son  bulması gerekiyordu”

Harun Temeş, “ Gölcük Pazarcılar Odasını asil üyesi olarak yeni kapalı pazar yerinden son derede memnunuz. En kısa zamanda tamamlanması ve taşınmayı bekliyoruz.  Proje olarak güzel gözüküyor.  İnşallah bittiği zamanda güzel olacak. Zaten projeyi belediyemiz ve odamız ortak hazırladı. İnşallah müşterilerimiz de beğeneceği güzel bir kapalı Pazar yeri olur.  Kapalı pazar yeri hem  bizim için hem de müşterilerimiz için daha iyi olacak.  Sokak arası pazarların artık son  bulması gerekiyordu. Tezgah kurarken ip çekmekten ve çadır kurmaktan kurtulacağız.  Pazarcının en büyük sıkıntısı zaten çadır kurmaktır ve kapalı pazar yeri bu sıkıntılarımızın son bulmasını sağlayacak” dedi.

Erkol, “Karamürsel ‘de de şu anda kapalı Pazar yeri projelerimiz var”

Karamürsel Seyyar Pazarcılar Odası Denetleme Kurulu Başkanı Mustafa Erkol, “ Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde yapılacak olan Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez Projesi’ni odamız kapsamında gördük ve projeyi beğendik. Alt kısmının otopark üst kısmını kapalı pazar yeri olması hem bizim için hem de müşterilerimiz için oldukça iyi olacak. Karamürsel ‘de de şu anda kapalı Pazar yeri projelerimiz var. Orada da en kısa zamanda kapalı pazar yerinin yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Tekin, “Artık rüzgardan korunmak için branda çekme derdimiz olmayacak”

Hayri Tekin, “Sokak arası pazarının ayrı bir havası var ama kapalı pazar yeri pazarcı için güzel olacak. Kışın yağmuru, karı, rüzgarı olmayacak, yazın ise güneşi olmayacak. Artık rüzgardan korunmak için branda çekme derdimiz olmayacak. Yalnız benim tek korkum kapalı pazar yeri müşteri potansiyelini düşürecek diye korkuyorum. İzmit pazarlarının yerleşim yerlerinden çok uzak yerlere yaptıkları için müşteri potansiyelimiz oldukça düştü. Fakat Değirmendere kapalı pazar yerinin mevcut pazara yakın olması ve hemen yol ağzında olması nedeniyle Değirmendere de bu sıkıntıyı yaşayacağımızı düşünmüyorum” dedi.

Sap, “Yeni kapalı pazar yerinde bizi kabul edecekler mi ondan korkuyoruz”

Engin Sap, “Ben 10 yaşından beri pazarlardayım. Yeni yapılan kapalı pazar yerine bu kadar esnaf sığabilecek mi biz onu düşünüyoruz.  Birde bizim tezgahımız yok serbest geziyoruz. Yeni kapalı pazar yerinde bizi kabul edecekler mi ondan korkuyoruz. Yoksa kapalı Pazar yeri tabi ki daha iyi olur. Yaz aylarında güneşten kış aylarında yağmur ve kardan helak oluyoruz. En azından kapalı Pazar yeri bizi güneşten ve yağmurdan korur” dedi.

Sümbül, “ Yeni yerimize geçmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz”

Mehmet Sümbül, “ Bize göre semt pazarlarının hepsi kapalı olması gerekiyor. Çünkü geçen sene semt pazarının kurulduğu gün bir ev yandı ve itfaiye eve ulaşana kadar ev yandı.  Bu nedenle semt pazarlarını  sokak aralarından kalkması gerekiyor. Başkomutan Caddesi üzerinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri geç bile kalınmış bir proje ama yine de başlaması bizleri mutlu etti. Biz en kısa zamanda kapalı Pazar yerinin tamamlanmasını ve yeni yerimize geçmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.