DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DSP İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu’ndan esnaf ve vatandaşlara destek

DSP İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu’ndan esnaf ve vatandaşlara destek

 MAĞDURİYET BİR AN ÖNCE GİDERİLMELİ

Geçtiğimiz hafta Şehitler, Dumlupınar ve Piyalepaşa Mahalleleri esnaf ve sakinleri İskele Yolunun İzmit istikametine yeniden açılması için geniş katılımla toplanmış, bu isteklerini yetkililere iletmişlerdi. DSP İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu, esnaf ve vatandaşların isteklerine destek vererek açıklamalarda bulundu.

İşin takibini yapıyoruz

DSP İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şehitler, Dumlupınar ve Piyalepaşa Mahalleleri sakinlerine ve Gölcük esnafına sahip çıkıyoruz. Trafik düzenlemesiyle İskele yolunun İzmit yönüne kapatılması sonucu birçok esnaf mağdur olduğunu dile getiriyordu. Birçok esnaf ve vatandaşlar İskele Yolu’nda bir araya gelerek, yaşadıkları mağduriyeti yetkililere duyurmak amacıyla açıklama yapıldı. Açıklamayı Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ile Gölcük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nizamettin Meteer yapmıştı. Bu etkinliğe CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı  Fikret Gürel ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi katılıp destek vermişler, sorunun çözülmesi için konunun takipçisi olacaklarını da söylemişlerdir. DSP ilçe yönetimi olarak bizler; halkımız ve esnafımızın çığlığına tam destek veriyor, büyükşehir belediyesi ile işin takibini yaptığımızı kamuoyuna sunuyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.