DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Emekli Evi’nde kitap okuma günleri başladı

Emekli Evi’nde kitap okuma günleri başladı

Emekli Evi’nde kitap okuma günleri başladı

Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisi üyeleri Emekli Evinde kitap okuma günlerine başladı.

Kitap okuma günleri Yüzbaşılar eski kütüphane binasının olduğu emekli evinde başladı

Gazeteci- yazar, ressam Emine Bişiren eşliğinde bir araya gelen emekli ya da çeşitli mesleklerden oluşan bayan grup Yüzbaşılar eski kütüphane binasının olduğu emekli evinde kitap okuma günlerine başladı.

Bişiren, “Gönüllülük esasıyla bu programı sürdürmek istiyoruz”

Emekliler Meclisi Başkanı Recep Akel ve yönetim kurulunun da katıldığı kitap okuma gününün ilk gününde, belirlenen dünya klasiklerinden bir kitabı katılımcıların sayfa sayfa okuyup sonra üzerinde düşüncelerin açıklandığı ilk program oldukça keyifli geçti. Dünya klasiklerinden ve Türk edebiyatının çeşitli kitaplarından oluşan kitaplar getirilerek zaman zaman bu tür faaliyeti sürdürmeyi arzu ettiklerini belirten Emine Bişiren, “Toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla, gönüllülük esasıyla bu programı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Akel, “Emekli üyelerimiz içinde faydalı bir program olacak”

Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisi Başkanı Recep Akel, “Emekli evimizde çeşitli sosyal, kültürel ve sağlıkla ilgili seminer ve programlar için yürütme kurulumuzla çalışma içerisindeyiz. Kitap okuma günlerini düzenlemekte bu anlamda olumlu bir çalışma olacak. Belirlenen gün ve saatlerde emekli evimizde üyelerimiz, Emine hanım ve ekibiyle çeşitli kitap okuma günlerini devam ettirmek istiyoruz. Programlarımızı önceden üyelerimize duyurarak faaliyetlerimiz hakkında bilgi vereceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.