DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MUHTARLARIN SORUNLARI SORUNLARIMIZ OLACAK

MUHTARLARIN SORUNLARI SORUNLARIMIZ OLACAK

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Savaş Muhtarlar Derneğini ziyaret etti

MUHTARLARIN SORUNLARI SORUNLARIMIZ OLACAK

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Gölcük Eski Belediye başkanlarından Zekeriya Savaş Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Savaş, “Allah nasip ederde Belediye başkan adayı ve başkan olursam muhtarlarımızın sorunları sorunlarımız olacak” dedi.

“Biz Gölcük’te doğduk ve büyüdük”

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti’den Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı olan eski Gölcük Belediye Başkanlarından Zekeriya Savaş ziyaretlerini sürdürüyor. Gölcük Belediye başkan Aday Adayı son olarak  Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral’ı ziyaret etti. Gerçekleştirdikleri ziyarette ilk söz alan AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Savaş, “ Bilindiği gibi AK Parti’den Gölcük Belediye Başkan Adayı olduk. Bu süre zarfında nezaket ziyaretlerinde bulunmak istedik. Şayet aday olursak o zaman daha geniş katılımlı toplantı ile bir araya gelerek Gölcük ile ilgili ve Gölcük’ün mahalleleri ile ilgili sorunları bir araya gelerek konuşur ve tartışırız. Tabi biz Bilge hanımla çok eskiye dayanan bir arkadaşlığımız dostluğumuz vardır. Gölcük Belediyesi Başkanlığı dönemimde de güzel çalışmalarımız olmuştu. Biz Gölcük’te doğduk ve büyüdük” dedi.

“Benim dönemimde 4 tane mahalle muhtarı vardı”

Savaş sözlerinin devamında, “Gölcük’ün sorunlarını  muhtarlarımız daha iyi bilir. Benim dönemimde 4 tane mahalle muhtarı vardı. Köyler bize bağlı değildi. Ama yine de biz köylere hizmet götürüyorduk. Öyle muhtarlarımız vardı ki tabir-i caiz kapıdan kovsak bacadan giriyorlardı. Bizden ayrılma ve hizmeti köyüne götürmek için çalışırdı. Fakat bazı muhtarlarımız da vardı ben hiç tanımadan 5 sene geçmişti. Biz böyle faal olan muhtarlarımızı seviyorduk. Çünkü mahallesine hizmet götürüyor, bizi de hizmette zorluyor ve bizlere vesile oluyorlardı. Onun için biz muhtarları önemsiyoruz ve şayet başkan olursam muhtarlarımız ile birlikte çalışacağız. En güzel şekilde çalışacağız ve en güzel hizmetleri vermeye çalışacağız. Tabi geçmişten gelen tecrübelerimiz var. Onun yanında 15 yıl Ankara’dayız ve belli  bir devlet tecrübemiz var. Ben çok genç yaşta burada belediye başkanı olmuştum. Şükür o günlerde yüzümüze gözümüze bulaştırmadık. Bugünde inşallah daha iyi hizmeti verebilmek için aday adayı olduk. Allah nasip ederde aday olursak ve yine Allah nasip ederde başkan olursak daha iyi projelerde bir araya gelmek için çalışacağımıza emin olabilirsiniz” dedi.

Saral, “İnşallah hem Gölcük’ümüze hem başkan olacak adayımıza hayırlı olmasını diliyorum”

Arkadaşlıklarının çok eskiye dayandığını ifade eden Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, “ Zekeriya Bey daha Belediye başkan adayıyken irtibatımız vardı. O zaman ki çalışmalarını da çok iyi hatırlıyorum. Başkan olduğu zaman rahat rahat yanına gidebiliyorduk. Şayet belediye başkanı olursa yine aynı şekilde yanına giderek sorunlarımızı sıkıntılarımız en rahat şekilde anlatabileceğimizi biliyorum. İnşallah hem Gölcük’ümüze hem başkan olacak adayımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.