DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SP İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız; PARTİMİN VERECEĞİ GÖREVE HAZIRIM

SP İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız;  PARTİMİN VERECEĞİ GÖREVE HAZIRIM

SP İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız;

PARTİMİN VERECEĞİ GÖREVE HAZIRIM

Saadet Partisi (SP) İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız, SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve partililer dün Yenimahalle Kapalı Pazar esnaflarını ziyaret edip, çalışmalarında başarılar dilediler.  Ziyaret esnasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız ve İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, yerel seçimlerde Gölcük’te belediyeyi hedeflediklerini ifade ederken, İlçe Başkanı Yıldız, ‘Seçimlerde en doğru aday ile halkımızın karşısına çıkacağız’ dedi. Nihat Yıldız, kendisine görev verilmesi halinde ‘Ben hazırım’ dedi.

Yıldız, ‘Geçmişi kirli olmayan herkese kapımız açık’

Çalışmaları ve gündem hakkında açıklama yapan SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, şunları dile getirdi: ‘’Şu anda mahalleleri dolaşıyor, onlardan belediye başkan adayları ve belediye meclis üyeleri hakkında isim önerilerini alıyoruz ve onların başarılı ve temiz adaylar için öneri ve tavsiyelerini önemsiyoruz. Geçmişi kirli olmasın, herkese kapımız açık.’

‘İnsanlar tekrar özüne dönmeye başladı’

Açıklamalarını sürdüren Yıldız, ‘Şu anda ülke ekonomisinin zor dönemden geçmesinden ötürü insanlar tekrar özüne dönmeye başladı. Keşke ekonomik kriz olmasaydı ama insanlar her gün bize onlarca ‘Yaşar başkan sen haklısın,  doğru yoldaymışsın’ gibi olumlu tepkiler veriyor. İnsanlar inşallah tekrar özüne dönecek. Bu yüzden bizler kalpleri kırmadan, insanlara Saadet Partisi’ni anlatmaya devam edeceğiz.

İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız, ‘Bizler çok oy alacak isimlerle değil; kazanacak adaylar ile seçime gireceğiz’

SP İl Başkanı Yardımcısı Nihat Yıldız, ‘Öncelikle hepimiz siyaset yapıyoruz. Bizler partimizin her kademesinde göreve hazırız ve göreve talibiz. Şu anda ben İl Başkan Yardımcısıyım. Görevimi de en iyi yerine getirmek için çalışıyorum. İl’de bir komisyon oluşturduk. Ben İlçelerimiz ile beraber herkese sorarım. Saadet Partisi bu dönem emanet verdiği belediyeleri geri alacak. Yani SP yerelden genele Türkiye’de siyaseti ve belediyeciliği en iyi şekilde ortaya koymuş bir siyasi parti. Hedefimiz inşallah yerelden genele siyaseti emin ellerle geri alıp işçinin, memurun,çiftçinin yüzünü güldürecek bir ekonomik sistemle ülkemizi yönetmeye talibiz. Bizler çok oy alacak isimlerle değil; kazanacak adaylar ile herkesimin sayacağı, seveceği adaylarla inşallah Mart ayındaki seçimlerde tüm Türkiye’ye SAADETLİ günlerle yönetmeye başlayacağız, tekrardan Türkiye’ye hizmet vereceğiz. Eğer bana görev verildiği takdirde ben hazırım ve göreve talibim’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.