DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yalı Evleri Ödülü Başkan Ellibeş’e Takdim Edildi

Yalı Evleri Ödülü Başkan Ellibeş’e Takdim Edildi

 

Yalı Evleri Ödülü Başkan Ellibeş’e Takdim Edildi

Geçtiğimiz hafta Gölcük Belediyesi, üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği’nin bu yıl 17’ncisini düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda “Uygulama Dalında Başarı Ödülü” almıştı.

 

Gölcük Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Berrin Özdil Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş adına almış olduğu ödülü, başkanlık makamını ziyaret ederek kendisine takdim etti. Ziyarette Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş’ta hazır bulundu.

Böyle anlamlı bir ödülün Gölcük Belediyesi’ne verilmesinin dolayı mutlu olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş konuşmasında “Belediyemizin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenileyerek gün yüzüne çıkarttık. Bu anlamda 12 tescilli binanın ve caminin restorasyon projeleri Kültür ve Tabiat varlıkları kurulunca onaylanmış ve yapımı da büyük bir hızla tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Üyesi olduğumuz Tarihi Kentler Birliği’nin düzenlemiş olduğu yarışmada ödül alması bizleri çok sevindirdi. Çalışmada emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorumdedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.