DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yüzbaşılar Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar son hız devam ediyor KÖPRÜNÜN TEMELLERİ ATILMAYA BAŞLANDI

Yüzbaşılar Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar son hız devam ediyor  KÖPRÜNÜN TEMELLERİ ATILMAYA BAŞLANDI

Yüzbaşılar Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar son hız devam ediyor

KÖPRÜNÜN TEMELLERİ ATILMAYA BAŞLANDI

Gölcük D-130 üzeri Yüzbaşılar mevkiinde gerçekleştirilen köprülü kavşak çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yan yolların tamamlanıp trafiğe açılmasının ardından köprü çalışmalarına başlayan ekipler köprünün ayak kısımlarının temellerini atmaya başladılar.

Yan yollar trafiğe açıldı, sıra köprünün tamamlanmasında

190 metre uzunluğunda ve 8 açıklıklı öngermeli basit kirişli köprü olarak projelendirilen Yüzbaşılar Kavşağının yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Yan yolların tamamlanıp trafiğe açılması ile köprü çalışmalarına başlayan ekipler gece gündüz demeden çalışarak köprü ayaklarının temellerini atıyor.

Projenin sene sonuna kadar tamamlanması tahmin ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-130 üzerindeki trafiği akıcı hale getirmek için yaptığı çalışmalar ummalı bir şekilde devam ediyor. Gölcük Yüzbaşılar Kavşağı’nda köprülü kavşak çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, projeyi hızla hayata geçiriyor. Mevcutta trafik ışıklarıyla yönlendirilen kavşak, proje ile transit hale gelecek. Işıklarının ortadan kalkması bölgede trafiği rahatlatacak. Proje, ışıklardaki araç yığılmalarını ortadan kaldıracak. Köprülü kavşağın açılması ile bölge rahat bir nefes alacak. Sene sonuna kadar tamamlanması beklenen projenin bitmesi ile birlikte Yüzbaşılar’da ki trafik ışıkları ortadan kalkacak. Yalova ve İzmit yönlü dönüşler köprü altındaki döner kavşaktan yapılacak. Bu sayede Yüzbaşılar Kavşağında yaşanan trafik sorunu ortadan kalkmış olacak.

?

?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.