DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL EĞLENCE

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL EĞLENCE

Donanma Çağlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Donanma Çağlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kahve Deryası’nda anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Engelli öğrenciler ve aileleri gönüllerince eğlenmenin tadını çıkardılar.

Kahve Deryası’nda bir araya geldiler

İlçemizde hizmet vermekte olan Kahve Deryası’nda bir araya gelen Donanma Çağlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahipleri Faruk ve Ebru Demirtaşlar çifti, kurum öğretmenleri, öğrenciler ve veliler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde gönüllerince eğlenerek geçirdiler.

Down Sendromlu öğrenciler de katılım sağladı

Kahve Deryası’nda Engelli öğrenciler için düzenlenen eğlence organizasyonunda engelli öğrenciler ve aileleri gönüllerince eğlenmenin tadını çıkardılar. Donanma Çağlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından organize edilen eğlenceye Donanma Çağlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve belilerini yanı sıra +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkan Belgin Abanoz ve Down Sendromlu öğrenciler katılım sağladı.

Demirtaşlar, “Bu kadar yoğun katılımın olması bizler çok mutlu etti”

Engelli öğrenciler günün anlamına uygun olarak hazırlanmış pastanın yanı sıra velilerin hazırladığı ikramlar eşliğinde gün boyunca eğlendiler. Günün anısına hazırlanan pastanın kesiminden önce kısa bir konuşma yapan Donanma Çağlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahipleri Faruk Demirtaşlar, “ Değerli veliler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bugün burada bir araya geldik. Bu kadar yoğun katılımın olması bizler çok mutlu etti. Önümüzdeki yıl daha büyük ve kapsamlı bir program düzenlemeyi düşünüyoruz. Engelliler Günü’nde burada bir araya gelişimiz tabi geçmiş yıllarda da birçok organizasyonlar yaptık. Geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğumuz organizasyonlarda çocuklarımızın çok fazla eğlenmediklerini gördük ve bu nedenle bu sene öğrencilerimize ve velilerimize yönelik bir etkinlik düzenlemek istedik. Eminim bugün çocuklarımız daha çok eğleneceklerdir. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

“Hayatımın en güzel en temiz yerisiniz”

Faruk Demirtaşlar’dan sonra söz alan Ebru Demirtaşlar, “ Ben öncelikle katılımızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum. Burada benim bebekliğinden bugüne getirdiğim çocuklarım var. Sizlerle birlikte olmak çok başka bir şey, yanı hayatımın en güzel en temiz yerisiniz. Hepiniz benim en meleklerimsiniz. Öncelikle çocuklarıma sonra da cennetin en yüksek mertebesinde olacak olan annelerimize bugün burada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. 

Günün anısına hazırlanan pastayı kestiler

Konuşmaların ardından Donanma Çağlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri günün anısına hazırlanan pastayı kestiler. İkramların ardından öğrenciler ve veliler gün boyunca gönüllerince eğlenerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü  kutladılar.

Yeni Microsoft Office Word Belgesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.