DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Elif Seymen AK Parti’den Meclis Üyesi Aday Adayı

Elif Seymen AK Parti’den Meclis Üyesi Aday Adayı

Elif Seymen AK Parti’den Meclis Üyesi Aday Adayı

31 Mart 2019’da gerçekleşecek yerel seçimlerde belediye meclis üyesi aday adayı başvuruları devam ediyor. Metalurji ve malzeme Mühendisi olan Elif Seymen AK Partiden Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Seymen, “Gençleri bu makamlarda temsil etmek istiyorum”

Kalabalık bir grup halinde AK Parti İlçe Binasına gelen Elif Seymen başvuru formunu  AK Parti Gölcük İlçe Başkan Vekili Çetin Seymen’e teslim etti. Başvuru formumu teslim ettikten sonra kısa bir konuşma yapan genç aday adayı konuşmasında, “Beni desteklemek için zahmet edip buraya kadar gelen Değerli büyüklerim arkadaşlarım dostlarım, sevincimi ve heyecanımı sizlerle paylaşmaktan  gurur duyuyorum. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadığınız için ayrıca her birinize özellikle teşekkür ediyorum. Gençleri bu makamlarda temsil etmek istiyorum. Meclis içerisinde partimizi etkin bir şekilde temsil edebileceğime inanıyorum. Gölcük için Meclis’te hizmet ederek başarılı işler yapabileceğime inanıyorum. Koşuşturmalara seferberliklere ve hizmete talibim. Hepiniz saygıyla selamlıyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.