DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Emekli Deniz Astsubayı İbrahim Kılıç, MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI

Emekli Deniz Astsubayı İbrahim Kılıç,  MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI

Emekli Deniz Astsubayı İbrahim Kılıç,

MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkan aday adaylık başvuru süresinin tamamlanmasının ardından  Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvuruları başladı. Emekli Deniz Astsubay İbrahim Kılıç AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık başvurusunu yaptı.

Başvuru formunu teslim etti

Oldukça kalabalık bir grup eşliğinde AK Parti İlçe Teşkilatına gelen İbrahim Kılıç, Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylık başvuru formunu Gölcük İlçe Seçim Komisyonu Başkanı İbrahim Ulufer, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan ve Teşkilat Başkanı Çetin Seymen’e teslim etti.

Alkan, “Çok değerli bir kardeşimizin burada adaylık sürecini yaşıyoruz”

AK Parti’den Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylık formunu teslim aldıktan sonra ilk söz alan İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan, “ Değerli dava arkadaşların ağabeylerim, hepiniz İbrahim Kılıç kardeşimizin Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusu için geldiniz. Hakikaten gurur duyuyoruz. Yani bir belediye başkan aday adaylığı gibi bir kalabalık görüyorum. Hakikaten çok değerli bir kardeşimizin burada adaylık sürecini yaşıyoruz. Bu kadar yoğun katılım hepimizi gerçekten  gururlandırıyor. İbrahim kardeşimizi hepiniz zaten çok yakından tanıyorsunuz. Yıllardır beraber çalıştığımız Melek Kılıç kardeşimiz. Biz her şeye ya nasip diyoruz. İnşallah kendisi çıkmış olduğu bu yolda hayırlı uğurlu olur. Kesinlikle kendisinden istifade edeceğimiz fikirleri vardır. Malum yeni bir süreç başladı. 5 Kasım’da başlayan Belediye Meclis Üye aday adaylığı sürecimiz devam ediyor. Bu yoğun katılımınızdan ötürü ben hem teşkilatım adına hem de müsaadesiyle İbrahim Kılış kardeşimizin adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kılıç, “30 yıllık askerlik elbisemi çıkarıp, siyaset elbisesini giymeye karar verdim”

İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Alkan’dan sonra söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İbrahim Kılıç katılımcıları selamladıktan sonra, “Ben 30 yıllık askerlik elbisemi çıkarıp, siyaset elbisesini giymeye karar verdiğim bu günde yanımda olduğunuz ve destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Mesleğim icabı siyasetten uzak duruyor gibi gözüksem de aslında hep siyasetin içindeydim. Gerek bireysel gerek eşime verdiğim destekle elimden geldiğince her zaman partimin yanındaydım. Doğduğum, doyduğum, atamın toprağı Gölcük’te böyle bir hizmet için yola çıktım. İnşallah Allah beni utandırmaz. Yanımda olacağınızı biliyorum. Hatırlı olur inşallah” diyerek konuşmasının tamamladı. Başvuru programa çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.