DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Garipoğlu, ‘Sokaktaki dostlarımızı öldürülmesi kabul edilemez’

Garipoğlu, ‘Sokaktaki dostlarımızı öldürülmesi kabul edilemez’

Garipoğlu, ‘Sokaktaki dostlarımızı öldürülmesi kabul edilemez’

Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu sokak köpeklerinin zehirlenerek ölmesine sert tepki gösterdi.  Başkan Garipoğlu konu hakkında yaptığı açıklamada, ‘Hiçbir canlının ölümüne yol açmak insanlığa sığmaz. Her canlı bizim için çok değerlidir” dedi.

‘Bu noktada bir ülke politikası oluşturulup sokak hayvanlarına bakılmalı’

DSP İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu sokak köpeklerinin zehirlenerek ölmesine tepki göstererek,  Sokak köpekleri sorunun Gölcük’te çok büyük noktalara geldiğini ifade etti ve bu konuda mutlaka bir şeyler yapılması gerektiğini belirtti: “Sokak hayvanları da Allah’ın yarattığı bu Dünya’da ve ülkemizde bizlere emanet bırakılan canlılar. Bu noktada bir ülke politikası oluşturulup sokak hayvanlarına bakılmalı. Sokaklarda yaşadıklarında hem aç kalıyorlar hem de kadınları çocukları korkutuyorlar. Ama ne yazık ki belediyeler hiç bir şey yapmıyor ve sokak köpekleri zor şartlarda çöpleri karıştırarak yaşamak zorunda kalıyor. Bazı köpeklerde bu şekilde zehirlenerek ölüyor. Bizim iktidarımızda bu durum değişecek. Can taşıyan her canlı bizim için değerli olacak” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.