DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Giresunlular Derneği geleneksel dayanışma gecesine hazırlanıyor GÖLCÜK’TE GİRESUN RÜZGÂRI ESECEK

Gölcük Giresunlular Derneği geleneksel dayanışma gecesine hazırlanıyor  GÖLCÜK’TE GİRESUN RÜZGÂRI ESECEK

Gölcük Giresunlular Derneği geleneksel dayanışma gecesine hazırlanıyor

GÖLCÜK’TE GİRESUN RÜZGÂRI ESECEK

Gölcük Giresunlular Derneği geleneksel hale getirdiği Dayanışma Gecesi’ni gerçekleştirmeye  hazırlanıyor. 19 Ocak 2019 Cumartesi akşamı Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek olan Dayanışma Gecesine tüm Giresunlular ve Gölcük halkı davetli.

Mavi Karadeniz TV’den canlı yayınlanacak

Gölcük Giresunlular Derneği birlik ve beraberliklerini arttırmak adına geleneksel hale getirdikleri Dayanışma gecesine hazırlanıyor.  19 Ocak 2019 Cumartesi akşamı Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenlenecekleri Dayanışma Gecesi Mavi Karadeniz TV’den canlı yayınlanacak. Giresunlu sanatçıların sahne alacağı ve halk oyunlarının oynanacağı gecede ayrıca yöresel ürünlerin ve kıyafetlerin satışa  sunulacak. Geceye Kocaeli’nde görev yapan Bürokrat ve akademisyenler de konuk olarak katılacak.

Dede, “ Gölcük Giresunlular Derneği olarak  bizim için çok önemli olan bir geceye hazırlanıyoruz”

Dernek olarak geleneksel hale getirdiklerini çok önemli bir geceye hazırlandıklarını ifade eden Gölcük Giresunlular Dernek Başkanı Şinasi Dede 19 Ocak 2019 Cumartesi akşamı gerçekleştirecekleri Dayanışma Gecesi hakkında açıklama yaptı. Dede yaptığı açıklamada, “ Gölcük Giresunlular Derneği olarak  bizim için çok önemli olan bir geceye hazırlanıyoruz. Bu gece için oldukça yoğun bir hazırlık içindeyiz. Gölcük Giresunlular Derneği 1988 yılında kuruldu ve kurulduğu günden beri birlik ve beraberliğimiz arttırmak adına bu geceyi düzenlemekteyiz. Her geçen yıl bir öncekinden daha kapsamlı gece tertip ediyoruz. 19 Ocak 2019 tarihinde de gerçekleştireceğimiz dayanışma gecesi yine oldukça eğlenceli geçeceğine inanıyoruz. Bu sene de oldukça renkli ve eğlenceli bir gece bizi bekliyor” dedi.

Yöresel sanatçılar sahne alacak

Dede açıklamasının devamında, “Gecemizde Giresunlu sanatçılar Ebru Kasapoğlu, Hamit Çiçek, Aslıhan Çiçek, Metin Durmuş sahne alacak. Ayrıca yöresel kemençe sanatçıları da sahne alacak. Geçen sene olduğu gibi bu senede Türk ve Çepni tarihini çok iyi bilen araştırmacı gazeteci yazar İsmail Kahraman’ı konuk etmeyi düşünüyoruz. Kendisi bizlere tarihimizi anlatacak. Ayrıca gecemizde Giresun’dan yöresel ürünlerimizi getirtiyoruz ve satışa sunacağız. Gecemize Marmara bölgesinde yaşayan birçok Giresunlu  Bürokratlar ve STK Başkanlarına davetiyelerini götüreceğiz. Misafirlerimi en iyi şekilde ağırlamak istediğimiz için gecemize katılacak olan hemşehrilerimiz önceden bildirmelerini istiyoruz. Gecemiz yemekli olacak ve biletleri kişi başı 25 Lira olarak satışa sunduk. Derneğimizin birlik ve beraberlik adına düzenlemiş olduğumuz gecemize tüm Giresunlu Hemşehrilerimizi bekliyoruz. Hemşehrilerimiz biletleri Dedesan Yapı’dan benden  ve Çotanak Beko Bayiinden Hüseyin Meme’den temin edebilirler. Ayrıca Başkan Şinasi Dede: 05326082136- Hüseyin Köroğlu: 05325130943- Hüseyin Meme: 05326302828 ve Mustafa Durmuş: 05357611352 nolu telefon numaralarında da bilgi alabilirler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.