DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İdris Alp Aday Adaylığını açıkladı GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

İdris Alp Aday Adaylığını açıkladı  GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

İdris Alp Aday Adaylığını açıkladı

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde aday adayı olabilmeleri için genel merkezin onayını bekleyen AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Genel Merkez’den onayın gelmesi ile birlikte aday adaylığını açıkladı.  Parti binası önünde adata miting havasında başvurusunu gerçekleştiren İdris Alp deyim yerindeyse gövde gösterisi yaptı.

Coşkulu bir kalabalık tarafından desteklendi

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilat binasının önünde coşkulu bir kalabalığın desteklediği  Alp konuşmasında , “Bir yanım üzgün bir yanım sevinçli yeni bir yola çıkmanın heyecanını yaşarken, ilçe başkanlığı bırakmanın da hüznünü yaşıyorum. Allah çıktığımız bu yolda hayırlısı neyse onu nasip etsin” dedi.

“Allah’a şükür ki biz gönüllerde iz bırakmışız”

Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için İlçe Başkanlığından ayrılan İdris Alp başvurusunu gerçekleştirdi. Miting havasında gerçekleştirdiği başvuru programında konuşma yapan İdris Alp’e sloganlar ile coşkulu kalabalık destek verdi.   Coşkulu kalabalığın sloganları ile konuşmasını gerçekleştiren Alp,   “Buradaki tüm katılımcılara çok çok teşekkür ediyorum. Siyaset insanlarla iletişim bir aracıdır. Benim için bugünün ayrı bir özelliği var. Önemli olan şudur gönüllerde iz bırakmak. Allah’a şükür ki biz gönüllerde iz bırakmışız. Bugün burada A’dan Z’ye herkes var.  Ailemden, AK Parti aileme, ildeki arkadaşlarıma, bir önceki il başkanımızdan, ilçe başkanlarımıza kadar beraber yol yürüdüğümüz herkes burada. Allah sizden razı olsun. Biz 2002 yılında merkez mahallemiz yönetim kurulunda görev alarak bu sevdaya başladık. Bu yola öyle çıktık. 2003 yılında ilçe yönetimine mevcut başkanımız Mevlüt Demir abimizlen devam ettik. 2006 yılına kadar ilçe yönetiminde görev aldık. 2006’dan 2014 Kasımına kadar il yönetiminde 5 birim başkanlığı ile milletimize ve partimize hizmet etmek nasip oldu” dedi.

“Bizim davamız  hak davasıdır”

Büyüklerimizin takdiri, sizlerin desteği ile ilçe başkanlığını sürdürmeye gayret ettik diyerek sözlerine devam eden Alp, “ Bu 4 yıllık süreç içerisinde 4 seçim 15 Temmuz gibi hain darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Çok fırtınalı günler geçirdik. Her fırtına da teşkilatım ile, siz dostlarım, arkadaşlarımla, milletimizle beraber, gemiyi güvenli limana yanaştırmak nasip oldu. Bu süre içerisinde kuruluşundan bugüne kadar benimde 16 yıllık maceramda üzerimde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Dün itibariyle istifamızı vermiş bulunuyoruz ve yeniden bir yola çıkıyoruz. Belki bir gömlek çıkarmış gibi görünsekte yeni bir ateşten gömlek giymek için yola çıkıyoruz. Bu yolculukta beni yalnız bırakmayan sizlere kocaman bir alkış istiyorum. Bizim davamız  hak davasıdır. Bizim davamız İslam davasıdır. Bizim Kuran’dır. Ezandır, bayraktır, vatandır davamız. Bu yolda bu bayrağa bugüne kadar gölge düşürmedik, düşürmeyeceğiz de inşallah”dedi.

“Kutsal bir görev için yola çıkıyoruz”

31 Mart 2019 akşamı zaferi yine biz burada hep beraber kutlayacağız diyen Alp, “Biz bir oldukça kardeş oldukça bizim sırtımızı kimse yere getiremeyecek. Kutsal bir görev için yola çıkıyoruz. Beni yalnız bırakmadığınız, yanımda olduğunuz için hepinize ayrı teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmasının ardından evraklarını teslim etti

Konuşmasını tamamladıktan sonra  AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı İdris Alp, Başkan vekili Mustafa Alkan, Teşkilat Başkanı Çetin Seymen ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ulufer’e başvuru evraklarını teslim etti. Ailesi ve sevenlerinden yoğun destek alan Alp kendisini desteklemeye gelen dostları ile fotoğraf çekildikten sonra program son buldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.