DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İşeri, emeklilerden destek istedi

İşeri, emeklilerden destek istedi

İşeri, emeklilerden destek istedi

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, gece gündüz seçim çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor. İşeri, dün Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç ve Emeklileri ziyaret etti.  Ziyarette İşeri’ye CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz da eşlik etti.

Kılıç, ‘2 bin 500 liranın altında maaş alanlar bugün çok sıkıntı yaşamaktadır’

2019 Yerel seçimler öncesinde en erken belediye başkan adayını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü, İsmet İşeri’yle Gölcük belediyesini almayı hedefliyor. CHP’nin Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, gece gündüz yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. İşeri, dün TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç ve Emeklileri ziyaret etti. Başkan Kılıç ziyaret için teşekkür ederken, ‘Bu dönem 2 bin 500 liranın altında maaş alan emekliler çok büyük sıkıntı yaşamaktadır’ dedi.

‘Sıkıntılarınızı çözmek için siz değerli emeklilerimizden desteklerinizi bekliyoruz’

İşeri, ‘Bugün emeklilerimizin yaşadığı sorunu bilmekteyiz. Emeklilerimiz ve asgari ücretlilerimiz çok sıkıntı yaşamaktadır. Siz değerli başkanımızın da belirttiği gibi bugün 2 bin 500 lira altında maaş alanlar geçinmekte oldukça zorlanıyor. Bizler bu sistemi değiştirmek, emeklilerimizin-asgari ücretlilerimizin yüzünü güldürmek için çalışmalar yapacağız. Hem genelde hem yerelde seçimleri almayı hedefliyoruz. Sıkıntılarınızı çözmek için siz değerli emeklilerimizden desteklerinizi bekliyoruz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.