DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti’de başkan adaylığı için KOCATÜRK AĞIR BASIYOR

İYİ Parti’de başkan adaylığı için  KOCATÜRK AĞIR BASIYOR

İYİ Parti’de başkan adaylığı için

KOCATÜRK AĞIR BASIYOR

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yerel seçimler öncesinde partinin belediye başkan adaylığı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, ‘Yerel seçime yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Gölcük’te belediye başkan adayımızı yapacağımız çalışmalar ve istişareler sonucu kamuoyuna açıklayacağız’ dedi. Partinin yakın kaynaklarından aldığımız bilgiye göre ise Belediye Başkan adaylığına en yakın ismin Çetin Kocatürk’ün olduğu yönünde.

Son karar Sayın Meral Akşener’in

31 Mart yerel seçimlerine 4 ay kala partiler adaylarını belirlemek için gece gündüz çalışıyor. Bu partilerden birisi de İYİ Parti. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, adaylar konusunda sıkı çalıştıklarını, uzlaşma sağlanması halinde kısa sürede adayını açıklayacaklarını ifade etti. İYİ Parti kaynaklarından aldığımız bilgiye göre ise İYİ Parti’nin Belediye Başkan adayına Çetin Kocatürk’ün ağır bastığı yönünde. İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Şu anda önümüzde birkaç isim var. Dediğim gibi hafta içi bir toplantı düzenleyip, aday adayları konusunda istişareler yapacağız. Partililerimizin de fikrini alıp daha sonra aldığımız kararı basınla paylaşacağız. Sonrasında Sayın Genel Başkanımız ile de bu konuyu konuşup adayımızı netleştirme ihtimalimiz çok yüksek. Süreci uzatma taraftarı değiliz. Bir an önce adayımızla sahaya inmeliyiz. Son karar Sayın Meral Akşener’in. Başvuru süreci 15 Aralık’ta son bulacak ama Sayın il başkanımız Şanbaz Yıldız’ın da açıkladığı gibi Genel Başkanımız Meral Akşener Kocaeli’ye gelecek. Sayın Akşener’in geldiği gün Kocaeli’de dört beş ilçenin adaylarının açıklanabileceği konuşuluyor. Bu ilçeler arasında Gölcük’te muhtemel. Biz bütün aday adaylarımız ve yönetim kurulumuzla ortak karar alıp tek aday üzerinde uzlaşı sağlayabilirsek adayımızı en kısa sürede açıklayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.