DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SEKTÖRÜN BÜYÜĞÜNDEN BÜYÜK KAMPANYA!

SEKTÖRÜN BÜYÜĞÜNDEN BÜYÜK KAMPANYA!

SEKTÖRÜN BÜYÜĞÜNDEN BÜYÜK KAMPANYA!

Nesillerdir Gölcük’te hizmet veren Yazıcıoğlu Makina’dan büyük kampanya. Dikiş nakış makinalarının satış ve servisi olan Yazıcıoğlu Makina geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından duyurduğu kampanyayla piyasayı salladı.

Broderi Marka sanayi tipi dikiş makinalarında lansmana özel muhteşem indirim

Janome-Pfaff-Zetina-Juki Markalarından sonra Broderi Markasınında Kocaeli ve Yalova yetkili bölge bayii ve servisliğini alan Yazıcıoğlu Makina, Broderi Marka sanayi tipi dikiş makinalarında lansmana özel muhteşem indirimler yaptığını açıkladı.

Yazıcıoğlu, “Gölcük gibi bir yerden Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veriyoruz”

%30’a varan indirimler ve kolay ödeme seçenekleri sunan Yazıcıoğlu Makina satış ve pazarlama yetkilisi Mert Yazıcıoğlu yaptığı açıklamada, “İnsanlara bu bölgede dikiş denildiği zaman akıllarına biz geliyoruz.Gölcük halkına bu mesleği tanıtan da biziz sevdirende biz. Bu yüzden de işimize layık olmak için her gün çabalıyoruz. Gelişen teknolojiye ayak uydurmaya çalışıyoruz. 20 Bin çeşit ürün ile tüm dikiş severlerin hizmetindeyiz. Dedemin kurduğu ve babamın yönettiği işletmenin hedeflerini her geçen gün yükseltiyoruz. 40 senedir aynı isim ile aynı adreste hizmet veriyoruz. Gölcük gibi bir yerden Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veriyoruz. Ürün çeşidimiz ve bayii ağımız her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Hal böyle olunca da uygun fiyat,profesyonel hizmet ve yüksek kalite kaçınılmaz oluyor. Bu yüzden de işi ve hobisi dikiş olan herkesin tek bildiği adresiz. İnsanlar bize ulaşmak için sadece adresmize gelmek zorunda değiller. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden ürünlerimize göz atabilirler’’ açıklamalarında bulunan Yazıcıoğlu, dikiş makinalarının satış ve servisinin yanı sıra Türkiye’deki ilk ve tek dikiş marketi olduklarını da ekledi.

Ayrıntılı bilgi almak isteyenler

Yazıcıoğlu Makina’ya 0262 414 3177 numaralı telefondan veya Merkez mahallesi Preveze Caddesi Pınar Pasajı No:55/A (Belediye alt caddesi) adresindende ulaşabilirsiniz. Yazıcıoğlu Makina ürün detaylarına ise İnstagram üzerinden yazicioglumakina hesabında ulaşabilirsiniz.

İsim: Serap DURUKAN

Yeni DOCX Document

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.