DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YERLİ MALI HAFTASI’NDA HALKBANK’I ZİYARET ETTİLER

YERLİ MALI HAFTASI’NDA HALKBANK’I ZİYARET ETTİLER

Piyalepaşa Anasınıfı öğrencileri Gölcük’te bir ilki gerçekleştirdi

YERLİ MALI HAFTASI’NDA HALKBANK’I ZİYARET ETTİLER

Gölcük Piyalepaşa Anasınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Dilek Ayaz önderliğinde Yerli Malı, Yatırım ve Tutum Haftası münasebetiyle Gölcük’te bir ilki gerçekleştirerek HalkBank Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti.

Minik öğrencilere kumbara hediye edildi

Yerli malı, yatırım ve Tutum haftası münasebetiyle Piyalepaşa Anasınıfı Öğretmeni Dilek Ayaz Gölcük’te daha önce yapılmamış bir ziyaret gerçekleştirerek öğrencileri ile birlikte Halkbank Gölcük Şubesi’ni ziyaret ettiler. Ziyarette Halkbank Gölcük Şubesi Müdürü Mehtap Memiş ve banka personeli tarafından karşılanan minik öğrencilere tasarruflu olmanın ve birikim yapmanın önemi anlatıldı. Oldukça verimli geçen ziyarette birikim yapabilmeleri için minik öğrencilere kumbara hediye edildi.

Yerli mallarını inceleyen minik öğrenciler sağlıklı gıdalar hakkında bilgi aldılar

Halkbank Gölcük Şubesi’ni ziyaret ettikten sonra minik öğrenciler öğretmenleri Dilek Ayaz ile birlikte Halkbank Gölcük Şubesi’nin yanında bulunan ve Cihat ve Ebru Sarı çiftinin işlettiği Sarı Market’i ziyaret ettiler. Sarı Market’te yerli mallarını inceleyen minik öğrenciler sağlıklı gıdalar hakkında bilgi aldılar. Sarı Market Sahibi Ebru Sarı ziyaretlerinden ötürü minik öğrencilere teşekkür ederek kendilerine yerli malı çikolata hediye etti. Son olarak minik öğrenciler öz ve öz yerli olan simit keyfi yaparak ziyaretlerini tamamladılar.

Ayaz, “Tasarruflu olmak ve birikim yapmak için sınıfta öğrendiklerimizi pekiştirdik”

Ziyaretlerin sonunda kısa bir açıklama yapan Piyalepaşa İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Dilek Ayaz, “ Halkbank Gölcük Şubesi Müdürü Mehtap Memiş Hanım ve banka personelince güleryüzle ve ilgiyle karşılandık. Tasarruflu olmak ve birikim yapmak için sınıfta öğrendiklerimizi pekiştirdik. Öğrencilerimiz kendilerine hediye edilen kumbaraları çok sevdi ve eve gidince hemen içine para atacaklarını ifade ettiler. Bize bu farkındalığı kazandırdıkları için başta Mehtap hanım olmak üzere, tüm çalışanlara çok teşekkür ederiz. Yerli malı ürünleri yerinde inceleme fırsatı tanıyan ve öğrencilerimize çikolata ikramında bulunan Sarı Market sahibi Ebru Hanım’a ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.