DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Öğrenciler ilk yarıyıl tatiline başladı MİNİKLERİN İLK KARNE SEVİNCİ

Öğrenciler ilk yarıyıl tatiline başladı  MİNİKLERİN İLK KARNE SEVİNCİ

Öğrenciler ilk yarıyıl tatiline başladı

MİNİKLERİN İLK KARNE SEVİNCİ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemi bugün sona erdi. Gölcük’te 30 Bin  öğrenci dün karne heyecanı yaşayarak sömestr tatiline girdi. İhsaniye Oyak Ortaokulu ve İhsaniye Çiftlik İlkokulu’nda ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşen program ile öğrenciler karnelerini aldı. İlk defa karne sevinci yaşayan birinci sınıf öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

İhsaniye Oyak  Ortaokulu 7/A Sınıfında karneler verildi

İlk program İhsaniye Oyak Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.  Karne törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Şimşek ve Abdülhalik Köse, Okul Müdürü Yakup Alptekin, Okul Öğretmenleri ve veliler katılım sağladı. İhsaniye Oyak Ortaokulu 7/A sınıfında düzenlenen karne töreninde öğrencilerin heyecanı dikkat çekti.

Sömestr tatillerinde iyi dinlenmeleri konusunda tavsiyelerde bulundular

Karne Töreninde 7/A sınıfı öğrencileri ile kısa muhabbet eden Kaymakam Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İlçe Şube Müdürleri öğrencileri tebrik ederek, sömestr tatillerinde iyi dinlenmeleri konusunda tavsiyelerde bulundular.

Gülsuyu, “tatil boyunca bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum”

Karne töreninde ilk söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “ Evet çocuklar bugün  2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının ilk dönemini tamamlıyoruz. Gölcük’te eğitim konusunda her geçen yıl daha iyi seviyelere geliyoruz. Tabi bunda en büyük etken siz sevgili öğrencilerimizsiniz. Ben inanıyorum ki Gölcük önümüzdeki senelerde eğitimiyle daha da iyi seviyelere gelecektir. Bugün ilk dönem karnelerinizi alacaksınız ve yarıyıl tatiline gireceksiniz. Tabi bu yarıyıl tatili sizlerin dinlenmeleri için ama sizler bu tatil sürecinde derslerinizi de ihmal etmemeniz gerekiyor. Kitap okumak çok önemli, sizlerden tatil boyunca bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Mutlaka karnesinde iyi not kadar kötü notları olan öğrencilerim de vardır. Bu öğrencilerimizin ikinci dönemde daha çok çalışarak notlarını yükseltmelerini ümit ediyorum. Hepinize iyi tatiller” dedi.

Altıntaş, “Hepinize güzel bir sömestr tatili dönemi diliyorum”

Kaymakam Altıntaş yaptığı konuşmada, “ Evet çocuklar bugün 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Eylül ayında başlayan derslerinize yoğun emek harcadınız ve bugün karnelerinizi alacaksınız. Tabi ki bu tatiller sizlerin dinlenmeleri için ama sizler derslerinizi de ihmal etmeyeceksiniz. Kitap okumak çok önemli ve sizlerden yarıyıl tatili boyunca bol bol kitap okumanızı istiyoruz. Tabi karneleriniz de iyi notlar olduğu kadar kötü notlarınızda olabilir. Eğer karnelerinde düşük notu olan çocuklarımız varsa o derslerini de yapacakları planlı çalışma sonrasında düzelteceklerine inanıyorum. Hepinize güzel bir sömestr tatili dönemi diliyorum” dedi.

Kaymakam Altıntaş’tan öğrencilere önemli tavsiyeler

Sıfır atık projesinden ve trafik kurallarına uymaları konusunda öğrencilere uyarılarda bulunan Kaymakam Altıntaş öğrencilere aileleri ile birlikte seyahat ederken trafik kurallarına mutlaka uyulması gerektiğini, yolculuk sırasında mutlaka emniyet kemerlerini takmaları gerektiğini ve araç kullanırken ailelerinin telefon ile konuşmaları konusunda onları uyarmalarını belirtti.

Karneler ilçe protokolü tarafından verildi

Konuşmaların ardından Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube Müdürleri ile Okul Müdürü Yakup Alptekin öğrencilere “İyi tatiller” diyerek  karnelerini taktim ettiler.

İkinci program İhsaniye Çiftlik İlkokulu’nda gerçekleşti

Program daha sonra İhsaniye Çiftlik İlkokulu’nda devam etti. Burada da  Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş,  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Şimşek ve Abdülhalik Köse, Okul Müdürü Faruk Ünsal ve 1/D Sınıfı Öğretmeni Feride Erki’nin katılım sağladığı program ile öğrenciler karnelerini aldı.

Yeni okuma yazmayı öğrenen öğrencilerle ilçe protokolü yakından ilgilendi

İhsaniye Çiftlik İlkokulu’nda düzenlenen karne töreninde 1/ D sınıfı öğrencileri ilk karne heyecanı yaşadılar. Yeni okuma yazmayı öğrenen öğrencilere ilçe protokolü yakından ilgilenirken, minik öğrenciler ilk karnelerini   ilçe protokolünden alarak ilk yarı yıl tatilini çıktılar. Program çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.