DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Alkan ve Başkurt’ta başvurularını gerçekleştirdi

Alkan ve Başkurt’ta başvurularını gerçekleştirdi

Alkan ve Başkurt’ta başvurularını gerçekleştirdi

AK Parti Gölcük Belediye Meclis Üyesi aday adaylığına başvurular tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz gün AK Parti Eski İlçe Yöneticileri Mustafa Alkan ve Recep Başkurt parti binasına gelerek Belediye Meclis Üyesi aday adaylığına başvurularını gerçekleştirdiler.

‘Ülkemiz ve Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz’

Başvurularını yapan AK Parti Gölcük Eski ilçe yöneticileri Mustafa Alkan ve Recep Başkurt, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ülkemiz ve milletimiz  için gece gündüz çalışmaya,hizmet etmeye dün olduğu gibi bugünde devam edeceğiz. Yerel seçimler Ülkemize,ilçemize ve partimize hayırlı olsun” dediler.

‘AK Parti’de ben yok, biz var’

AK Parti Gölcük ilçe Başkanı Çetin Seymen meclis üyesi adaylarına başarı dileklerini sunarak, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Seymen; “Kuruluşundan buyana halkın teveccühüne mazhar olan partimiz  dün olduğu gibi bugünde yoğun taleplerle  sınanıyor. Şükürler olsun ki ilçemiz için hizmet yarışında ben varım diyenler çoğunlukta buda yerel seçimlerin  yine partimiz adına tescilleneceğini işaret ediyor. AK Parti’de ben yok, biz varız, Hakk’a hizmet, halka hizmet anlayışımız giderek daha çok idrak ediliyor. Başvuruda bulunan her biri birbirinden değerli dava arkadaşlarımız’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.