DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Ellibeş bu senede geleneği bozmadı GAZETECİLERİ ILICA RESTAURANTTA AĞIRLADI

Başkan Ellibeş bu senede geleneği bozmadı  GAZETECİLERİ ILICA RESTAURANTTA AĞIRLADI

Başkan Ellibeş bu senede geleneği bozmadı

GAZETECİLERİ ILICA RESTAURANTTA AĞIRLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları  münasebetiyle Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük ve İzmit Basın çalışanlarının onuruna Yazlık Ilıca Restaurant’ta bir yemek düzenleyerek ağırladı. Düzenlenen yemeğe Gölcük ve İzmit basınından yoğun katılım sağlandı.

Düzenlenen yemeğe katılım oldukça yoğun oldu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü dolayısıyla geçtiğimiz akşam Yazlık Ilıcası Sosyal Tesisleri’nde, ilimiz ve ilçemizde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmaya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, belediye daire müdürleri ve İlimizde görev yapan Basın çalışanları katıldılar. Düzenlenen yemek öncesi Başkan Ellibeş masaları tek tek gezerek gazetecilerle sohbet ederek 10 Ocak çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

“Bizlerin davetine icabet ederek buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum”

Düzenlenen yemekte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptığı konuşmada “Bizim geleneksel bir buluşmamız oldu. Yılda bir kere de olsa bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her bir bireyin bu tür bir birlikteliğe her zaman ihtiyacı var.  Yaşamımız boyunca üzülüyoruz, seviniyoruz ama nihayetinde hüzünlü ve sevinçli anımızda bir dostumuzun yanımızda olmasını isteriz. Bizlerin davetine icabet ederek buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 41 yıldır belediyecilik hizmetine kendini adamış bir kardeşinizim aynı zamanda. Bu süreç içerisinde gördüğüm net bir şey var, o da şu: Her bir bireyin sadece kendi mutluluğu için değil toplumun genel mutluluğunun sağlanması ve ihtiyaçlarının giderilmesi adına heyecan duyulmalı” dedi.

“Ben inanıyorum ki benden sonra kim gelirse gelsin bu daveti yerine getirecektir”

Sözlerine son veren Başkan Ellibeş, “Hizmeti yapmamız mutlaka gerekli ama yeterli değil. Toplumumuzda bir gönül köprüsü oluşturmalıyız. Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül hoş sohbet ister yemek bahane. Çalışan Gazeteciler Günü’nüz bahane oldu, sizlerle buluştuk. İyi ki de buluşmuşuz. Az önce bana sordular “ Başkanım önümüzde ki sene yeniden bir araya gelebilecek miyiz” diye. Bu artık gelenekselleşmiş bir yemek oldu. Bildiğiniz gibi artık emekli oluyorum. Fakat ben inanıyorum ki benden sonra kim gelirse gelsin bu daveti yerine getirecektir. Ben sizden razıyım, mutlu ve memnunum. Sizlere bu birlikteliğinizden ve 41 yıllık görevim süresince yapmış olduğunuz samimi destekler ve anlayış, sevgi ve hoşgörü ile çalıştığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Zor bir görev yapıyorsunuz. Toplumun gözü ve kulağısınız. Bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum. Yeni cemiyet başkanımız ve yönetim kurulunu tebrik eder, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Basın çalışanlarına çeşitli hediyeler takdim edildi

Yemek sonrasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Yemeğe katılan Basın çalışanlarına çeşitli hediyeler takdim etti. Basın çalışanları da Her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları kapsamında kendilerini Gölcük’te ağırlayan kusursuz bir ev sahipliği yapan Başkan Ellibeş başta olmak üzere emek veren Belediye Basın Yayın Personeline teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.