DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bayburtlular Kaymakam Altıntaş’ı ziyaret etti

Bayburtlular Kaymakam Altıntaş’ı ziyaret etti

Bayburtlular Kaymakam Altıntaş’ı ziyaret etti

Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği  Yeni Başkanı  Ümit Yaşar Bayrak  ve Yönetim  Kurulu üyeleri  geçtiğimiz gün Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret etti.

Yeni Başkan kendisini ve yönetimini tanıttı

Kaymakam Altıntaş, Gölcük Bayburtlular Derneği’nin yeni Başkan ve Yönetimini ağırladı. Ziyaret için Bayburtlulara teşekkür eden Kaymakam Altıntaş, yeni başkan Ümit Yaşar Bayrak ve yönetimine görevinde başarılar diledi. Her bir derneğin Gölcük’e renk kattığını ifade eden Kaymakam Altıntaş, ‘Dernekler Gölcük’ün önemli bir mozaik oluşturuyor. Derneklerimizi önemsiyor, sizlerin ne kadar önemli bir görevde yer aldığınızı bilmenizi isterim’ dedi.

Bayrak, ‘Bizler aldığımız bayrağı en üst seviyeye çıkartmanın hedefindeyiz’

Gölcük Bayburtlular Derneği Başkanı Ümit Yaşar Bayrak, ‘Bizler görevimizi dernek üyelerimizin teveccühü ile devraldık. Derneğimizde bugüne kadar görev yapan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün siz değerli Kaymakamımızı ziyaret etmek istedik. Bayburtlular olarak ziyaret isteğimizi kırmadığınız ve dernekler hakkında güzel düşünceniz için siz değerli Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Bizler aldığımız bayrağı en üst seviyeye çıkartmanın hedefindeyiz’ diye konuştu.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.