DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DEĞERLİ DOSTUM NEVZAT TARHAN SEÇİM PAZARTESİ BAŞLIYOR

08.01.2019
1.107
A+
A-

DEĞERLİ DOSTUM NEVZAT TARHAN

SEÇİM PAZARTESİ BAŞLIYOR

Günlerdir merak konumuz olan AK Parti’nin adayı kim olacak sorusu Cumartesi günü bizzat Sayın Cumhurbaşkanının açıklamasıyla hayat bulacak. Siyasi partiler Pazartesi gününden itibaren resmen seçim mücadelesinin içinde olacaklar. İYİ Parti ne yapacak bunu bu hafta göreceğiz. Saadet Partisi kendi adayıyla seçime giriyor. MHP AK Parti ile muhtemel birlikte seçime girecek belki de kendi meclis üyeleriyle de bir mücadelenin içinde olacak. Belli ki 31 Mart gününe kadar çok çetin ve kıyasıya geçen bir seçim atmosferi yaşayacağız. Önümüzde uzun bir zaman ve uzun bir yol var. Bu yolda sendeleyen seçimi kaybeder. Emin adımlarla devam eden ipi göğüsler. Dolayısıyla Pazartesi günü Gölcük Cadde ve sokaklarının daha da renklendiğini hep birlikte görebiliriz. Belediye meclis üyeleriyle, belediye başkan adaylarıyla bizi güzel bir siyasi atmosferin içinde tutsunlar istiyoruz. Bak muhtarlar da aynı heyecanı yaşıyor. Onlar da Pazartesi gününden itibaren daha renkli ve çok daha enerji tüketecekleri bir çalışmanın içinde olacaklar. Gölcük’te seçim atmosferi her zaman büyük bir heyecana sahne olmuştur. Bu zamana kadar olan seçimlerde çok büyük farklar olmadı. 31 Mart’ta ne olur işte bütün bunlar da siyasi partilerin atacakları adımlar ve yapacakları organizasyonlarla belli olacak. Bir Donanma kentinde yaşıyoruz. Burası Türkiye’nin gözbebeği bir ilçe. Birçok vilayetten çok daha fazla nüfusa sahibiz. 110 binin üzerinde seçmenimiz var. Önemli bir yapı. Ciddiye alınması ve ince hesaplar yapılması gereken bir husus. Bakalım Sayın Cumhurbaşkanı AK Parti’de hangi ismi açıklayacak. Pazartesi günü Gölcük belediye başkan adayı olarak kim sokağa çıkacak? Bekleyelim, görelim.

DEĞERLİ DOSTUM NEVZAT TARHAN

Çok değer verdiğim dostum ve arkadaşım dünyanın sayılı psikiyatristlerinden Prof. Dr. Nevzat Tarhan dünyada liderlik ödülüne layık görülen ilk Türk oldu. Çok sevindim, gurur duydum. 30 yıldan fazladır çok dostum ve güvenilir bir arkadaşımdır. Televizyonlardaki programlarını büyük bir beğeniyle izliyorum. Basın merkezi tarafından bize gönderilen bu güzel haberi aynen yayınlıyorum:

Prof. Dr. Nevzat Tarhan, 2019 Golden Axon Liderlik Ödülü’ne layık görüldü

 

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Beyin Haritalama Vakfı tarafından verilen 2019 Golden Axon Liderlik Ödülü’ne layık görüldü. Prof. Dr. Tarhan, liderlik ödülü sahiplerinin arasındaki tek Türk oldu. Ödül töreni 16 Mart 2019’da Los Angeles’ta düzenlenecek.

 

Beyin Haritalama Vakfı (Brain Mapping Foundation), 2019 ödüllerinin sahiplerini açıkladı. 2019 Golden Axon Liderlik ödüllerinin sahipleri arasında Üsküdar Üniversitesi Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan yer alıyor.

 

ABD Merkezli Beyin Haritalama Vakfı (Brain Mapping Foundation), yıllık toplantılarında bir çok faklı disiplinden bilim adamlarını, doktorları ve mühendisleri bir araya getirmenin yanı sıra nörolojik bozukluğu olan siviller ve yaralı askerlerin bakım ve tedavisinde her zaman ön planda yer alıyor. Bu kapsamda hayat kurtaran multidisipliner klinik denemeler de gerçekleştiriyor. Bu organizasyon her yıl hayırseverlerin yanı sıra bu alanda öncü olan ve liderlik gösteren kişilere ödül veriyor.

 

Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Liderlik Ödülü’ne layık görülen tek Türk

 

Bu sene 16.’sı gerçekleşecek “Yıllık Dünya Beyin Haritalama Kongresi”nde dünyanın önde gelen 800’den fazla bilim insanı Los Angeles Kongre Merkezi’ndeki buluşacak. 2019 kongresi kapsamında; İnsani Yardım Ödülü, Tıpta Öncü Ödülü, Teknoloji Gelişiminde Öncü Ödülü ve Golden Axon Liderlik Ödülü sunulacak.

 

2019 Golden Axon Liderlik ödülleri; stratejik programlar, küresel iş birlikleri ve ortaklıklar yoluyla vakıf ve vakıf misyonu hakkında farkındalık yaratmadaki rolleri ile Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Dr. Jeff Wang, Harry Kloor, Oyuncu, Yönetmen ve Yapımcı Sean Stone’a sunulacak.

 

2019 İnsani Yardım Ödülü, küresel insani ve hayırsever çalışmaları dolayısıyla Dr. Deepak Chopra; Tıpta Öncü Ödülü, Avrupa İnsan Beyin Projesi’nin bilimsel direktörü olarak rol aldığı çalışmaları ve insan beyninin 3B atlasını geliştirmesi nedeniyle Dr. Katrin Amunts ve Teknoloji Gelişiminde Öncü Ödülü ise Musküler Distrofisi olan binlerce hastanın hayatını kurtaran ve hayat kurtarıcı ilaçların tanıtılmasındaki çabaları için Fransız Musküler Distrofisi (AFM) Telethon’una verilecek.

 

Ödül töreni 16 Mart 2019’da Los Angeles’ta gerçekleşecek.

 

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.