DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Geleceğin gazetecileri Gölcük Basınını kahvaltıda ağırladı

Geleceğin gazetecileri Gölcük Basınını kahvaltıda ağırladı

Geleceğin gazetecileri Gölcük Basını kahvaltıda ağırladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gölcük AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri ve Gölcüklü gazeteciler okulda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

 

Etkinlikte Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Şimşek, Abdülhalik Köse ve Naim Yüksel, Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu, Gazetecilik Bölümü Öğretmenleri Hasan Taşkın ve Şermin Özcan, ilçedeki gazeteciler, Gazetecilik Bölümü öğrencileri yer aldı.

Gülsuyu, “Doğru haberin peşinde olarak yapıldığında ancak toplumun yararına olur”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu gazeteciliğin ortaya çıktığı zamandan bu yana insanların bilgiyi paylaşma ihtiyacına cevap verdiğini söyledi. Gülsuyu konuşmasında şunları söyledi: “Gazetecilik mesleği kamusal bir meslek, layıkıyla yapılması gereken bir meslek. Doğru haberin peşinde olarak yapıldığında ancak toplumun yararına olur. Gazetecilik olmadan halk gerçeklerden haberdar olamaz. Bu sebeple gazeteciler bir anlamda toplumun denetim mekanizmasını oluştururlar. Okulumuzun öğretmen ve öğrencilerine çalışan gazetecileri hatırladıkları ve böyle bir etkinlik gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Gölcük ilçemizde çalışan tüm gazeteci kardeşlerimizin de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü  kutluyorum” dedi.

Günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nun konuşmasının ardından hoş sohbet eşliğinde gerçekleşen kahvaltı etkinliği hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.