DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“GÖLCÜK BU SEÇİMDE İSMET İŞERİ DİYECEK”

“GÖLCÜK BU SEÇİMDE İSMET İŞERİ DİYECEK”

İşeri, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’i değerlendirdi

“GÖLCÜK BU SEÇİMDE İSMET İŞERİ DİYECEK”

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idari seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Gölcük Belediye Başkan Adayı olan İsmet İşeri, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer hakkında düşüncelerini dile getirdi. İşeri, “AK Parti karşıma çok güzel bir aday çıkardı. Fakat inanıyorum ki Gölcük bu seçimde İsmet İşeri diyecek” dedi.

“1 Nisan Günü Gölcük yeni bir sabaha uyanacak”

Uzun zamandır merakla beklenen AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Geçtiğimiz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’un katılımı ile düzenlenen aday tanıtım programında Gölcük Belediye başkan adayı olarak açıklanan Ali Yıldırım Sezer hakkında düşüncelerini dile getirdi. İşeri, “ 31 Mart günü Gölcük halkı en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Biz çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz ve 1 Nisan Günü Gölcük yeni bir sabaha uyanacak” dedi.

“Ben kazanabileceğimi gördüğüm için böyle bir adaylık sürecine girdim”

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer hakkında düşüncelerini dile getiren CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, “Rakibim olan partinin aday adayları hepsi çok değerli arkadaşlardı. Çoğu siyasetin tozunu toprağını yutan arkadaşlardı. Tabi bunun içerisinde her şey de bu şekilde tecelli etmiyor. Şimdi hiç hesapta olmayan bir aday çıktı. Ali Yıldırım Sezer siyasi background’u olmamakla beraber siyasetin yeni bir yüzü. Yani benim için fark etmezdi. Biz çıkacak adaylara göre gardımızı almadık. Netice itibariyle ben kazanabileceğimi gördüğüm için böyle bir adaylık sürecine girdim. Bu öngörüm ben de vardı. Gölcük halkının büyük bir teveccühünü son birkaç yıldır hissediyordum. Bu şekilde adaylığım söz konusu oldu. Adayın kim olmasının çok fazla bir önemi yok. Tabi bu partinin kendi tercihi. Yani siyasi atmosferin yükselmeden, önceden olduğu gibi seviyeli bir seçim sürecini geçireceğimizi umuyorum.

‘Bu sefer inanıyorum’

İşeri sözlerinin devamında, “Ali Yıldırım Sezer saygın ve sevilen bir insan. Yani yapılacak bir şey yok. Netice itibariyle rakibimiz oldu. Demokrasi normları içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah iyi bir süreç olur. Tabi sonuçta Gölcük tercihini yapacak. 34 yıldır aralıksız Gölcük’te mali müşavirlik yapıp Gölcük’ün bütün toplumun dinamikleriyle çok uzun yıllara dayanan bir ilgim var. Onlarla birlikte olduk. Öyle zannediyorum bu kez Gölcük kararını siyasi bir partiden ziyade kişi üzerinden bir tercihi ortaya koyacak. Öyle umuyorum ki bu konuda vatandaşın beni bu kez tercih edeceklerini öngörüyorum ve gözlemliyorum. Ama netice itibariyle her şeyin hayırlısı. Eğer gerçekten nasibimizde Gölcük’e hizmet etmek varsa  ben bu görevi en iyi şekilde sürdüreceğimi düşünüyorum. Bundan sonra da bir Belediye Başkanı olarak görev yapmak, vatandaşa hizmet etmek isterim. Umuyorum ve kazanacağıma da inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.