DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük İdmanyurdu gençlerine moral kahvaltısı

Gölcük İdmanyurdu gençlerine moral kahvaltısı

Gölcük İdmanyurdu gençlerine moral kahvaltısı

Gölcük İdmanyurdu gençlerine Gölcük Tirvana Cafe’de moral kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya katılım oldukça yoğun olurken, başarılı sporculara olan güvenlerinin boşa çıkmayacağını dile getirdiler.

Kahvaltıya yönetim kurulu tam kadro katılım sağladı

A grubunda son haftalarda aldığı sonuçlarla üst sıralara tırmanan ve formda takım olan Gölcük İdmanyurdu’nun gençlerine moral kahvaltısı düzenlendi. Gölcük Tirvana Cafe’de Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk tarafından organize edilen kahvaltıya yönetim kurulu tam kadro katılım sağladı.

Ararbay, “Bu kahvaltıda ise amacımız Gölcük İdmanyurdu gençlerimize moral vermekti”

Yurtiçi Kargo Gölcük Şube Müdürü ve aynı zamanda Gölcük İdmanyurdu’nun yöneticilerinden olan Gökhan Ararbay verdi. Ararbay kahvaltı sonrasında yaptığı açıklamada, “Gölcük İdmanyurdu gençlerinin sene sonunda şampiyonluk sevincini yaşatacaklarından asla şüphem yok. Bu zamana kadar karşılaştıkları maçlarda çok güzel mücadeleler verdiler. Yeri geldi üzüldüler, yeri geldi çok güzel maçlar kazanarak yüzlerimizi güldürmeyi başardılar. Bu kahvaltıda ise amacımız Gölcük İdmanyurdu gençlerimize moral vermekti. Katılım sağlayan yönetim kurulumuza ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.