DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük İşitme Engelliler Derneği üyeleri Başkan Ellibeş ile bir araya geldi

Gölcük İşitme Engelliler Derneği üyeleri Başkan Ellibeş ile bir araya geldi

Gölcük İşitme Engelliler Derneği üyeleri Başkan Ellibeş ile bir araya geldi

Gölcük İşitme Engelliler Derneği üyeleri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile Değirmendere Yalı Evleri’nde bir araya geldi. Dernek üyeleri Başkan Ellibeş’e bu zamana kadar verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Dernek üyeleri Başkan Ellibeş’e teşekkürlerini iletti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş geçtiğimiz gün Gölcük İşitme Engelliler Derneği üyeleri ile Değirmendere Yalı Evleri’nde kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Ellibeş’in derneklerine vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerini ileten Gölcük İşitme Engelliler Derneği üyeleri, “Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bugün üyelerimiz ile beraber kahvaltıda bir araya geldik. 3 ay sonra görevi sona erecek olan başkanımız bizlere görevi boyunca çok destek vermişti. İşitme üye ve yönetimi olarak verdiği desteği asla unutmayacağım. Kendisine ödül vererek desteklerine teşekkür ediyoruz. Vedası bizi üzüyor ama asla veda etmedi. Gönlümüzde sonsuza kadar beraberiz. Saygılarımla tekrardan teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Ellibeş, “Kendileri ile bir araya geldiğim için çok mutlu oldum”

Dernek üyelerinden sonra kısa bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gölcük İşitme Engelliler Derneği üyeleri ile Yalı Evleri’nde ile bir araya geldik. Önemli olan kahvaltı değil asıl önemli olan konu bizim birlik ve beraberlik içerisinde olmamızdır. Gölcük İşitme Engelliler Derneği çok güzel işlere imza attı ve başarılı bir şekilde çalışmalarına devam edecektir. Kendileri ile bir araya geldiğim için çok mutlu oldum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.