DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Huzurevi Sakinleri Kahvaltıda buluştu

Huzurevi Sakinleri Kahvaltıda buluştu

Huzurevi Sakinleri Kahvaltıda buluştu

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş  Antalya’da düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce Türkiye Şampiyonası’nda 10 müsabakada 9 galibiyet kazanarak Türkiye Şampiyonu olan Bocce takımı ve Gölcük Huzurevi’nde kalan yaşlılar için Değirmendere Yalı Evlerinde kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Ellibeş, huzurevi sakinleriyle sohbet etti

Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evlerinde gerçekleşen kahvaltı programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Huzurevi Bocce takımı antrenörü Zabit Pustu ve Huzurevi sakinleri katıldı. Huzurevi sakinleri ile tek tek selamlaşan Başkan Ellibeş, kahvaltının ardından ise bir süre yaşlılarla sohbet etti.

Ellibeş, ‘Gölcük Belediyesi olarak bizler, her daim yaşlılarımızın yanında olduk’

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bizlerin rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmesi için çabalayan yaşlılarımıza çok şey borçluyuz. Bizlere rehberlik eden örf ve adetlerimizin bugün değerini koruyor olması, onların çabalarıyla mümkün olmuştur. Gölcük Belediyesi olarak bizler, her daim yaşlılarımızın yanında olduk. Bugünde aldıkları önemli başarı münasebetiyle başımızın tacı olan büyüklerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere her yaşta istedikten sonra bir şeyleri başarılabileceğini gösterdiler. Kendilerini kutluyorum. Bizleri yetiştiren, bu günlere getiren büyüklerimiz için hayatı kolaylaştırmak bizlerin en önemli görevleri arasındadır. Onlara her zaman sevgi ve saygıyı göstermeliyiz. Programımıza katılan tüm büyüklerimize teşekkür ediyor, sağlık ve sıhhatle uzun ömürler diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.