DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Keskin, gazetemize Halıdere’ye yapılması gerekenleri anlattı

Keskin, gazetemize Halıdere’ye yapılması gerekenleri anlattı

Keskin, gazetemize Halıdere’ye yapılması gerekenleri anlattı

Halıdere Yalı Mahallesi Muhtar Adayı Mesrur Keskin gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizi her gün takip ettiğini ifade eden Keskin ve takdir ettiğini söyleyen Muhtar adayı Keskin, Gazetemize yayın hayatında başarılar diledi. Keskin, yaptığı açıklamada, neden aday olduğunu açıklayarak, hedeflerini anlattı.

İstediğimiz hizmetler yapılmadı, dükkanlar açılmadı, kapandı

Açıklamalarına Halıdere’de yapılması gerekenleri anlatarak devam eden Muhtar Adayı Keskin ‘Halıderemiz deniziyle, sahiliyle, temiz su kaynaklarıyla, güzel havası ve yeşil bitki örtüsüyle iç içe ve yine güzel doğal yapısıyla her kesimin yaşadığı ve uğrak bir yer olan şirin bir beldemizdir. Depremden önce her kesimin yaşadığı bu şirin beldemizde, depremden sonra, hizmet eksikliğinden, insanlar buraları terk etmek zorunda kaldılar. İstediğimiz hizmetler yapılmadı, dükkanlar açılmadı, kapandı. Biz buna Halıdere’nin sakinleri olarak üzülüyoruz. Bizler Halıdere’mizde yollar, parklar, köprüler, altgeçitler, okullar, toplu konutlar, dere ıslahları, çeşmeler yapılsın istiyoruz. Son yıllarda  belediyemizce sahil düzenlemesi,fizik tedavi rehabilitasyon merkezi,çarşı düzenlemesi gibi hizmetler yapıldı ise de,yine yapılması gereken çok hizmetler  vardır.Artık önümüzdeki yıllar Körfez’in incisi olacak,bunun için çalışacağız.

‘HALIDERE’DE YAPILMASINI İSTEDİĞİMİZ VE YAPILMASI GEREKENPROJELER’

Halıdere’nin eksiklerini belirlediklerini ifade eden Keskin, Halıdere’ye yapılması gerekenleri şu sözlerle açıkladı: ‘Şuulandırmadan doğan imar  yollarının tamamen açılması.Halıderemize bir adet altgeçit yapılması.Ruhsat hukuku sona eren taşocağında,nisan sonu restorasyona başlanarak ağaçlandırılması.İmarda yeri belli olan lisemizin yapılması.Halıderemize  toplu ve kalıcı konutların gelmesi, Halıderemize devlet kurumlarının  gelmesi, Yukarı Halıdere’mize kadar olan köy yoluna yeni asfalt  dökülmesi, Halıdere sahile,denize kazıklama sistemiyle,çay ve restoranların yapılması, Halıderemize toplu sünnet cemiyetleri,sosyal etkinlikler kiraz ve kestane festivallerinin yapılması Yukarı Halıderemize yıkık cami yerine,yeni cami yapılması,Yukarı Halıdere’de ki eski taş ocağı yeri ağaçlandırılarak,mesire ve piknik yeri yapılması, Dere ıslahının en az Kovanlığa kadar olan kısmının  ilk etapta yapılması, Kovanlığa kadar olan bölgenin imara açılması, Çöp konteynerlerinin müsait olan yerlerde yer altına alınması,Halıdere’mize üniversite veya yüksek okul yapılması, Yukarı Halıdere’de bulunan tarihi hamamı restore edilerek,Halıderemize kazandırılması, Yukarı Halıdere’mize Balkan Savaşları,Kurtuluş savaşı ve çeşitli cephelerde  savaşarak ,gazi ve şehit  olan ecdadımıza yakışır bir şehitlik yapılması,Halıderemize Kültür Merkezi yapılması, Gençlerimiz için spor tesisleri yaptırılması, Halıdere’mize bir adet düğün salonu yapılması için çalışacağız’ dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.