DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kuzey Abanoz artık 7 yaşında İYİ Kİ DOĞDUN KUZEY

Kuzey Abanoz artık 7 yaşında  İYİ Kİ DOĞDUN KUZEY

Kuzey Abanoz artık 7 yaşında

İYİ Kİ DOĞDUN KUZEY

İlçemizin en aktif derneklerinden olan +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ile Yavuz Abanoz’un biricik oğulları Kuzey 7 yaşına girdi. Gölcük Down Cafe’de düzenlenen doğum günü partisine yoğun katılım sağlandı.

Doğum günü Gölcük Down Cafe’de düzenlendi

7 yaşına giren Kuzey Abanoz için Gölcük Down Cafe’de hazırlanan doğum günü partisine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik, Down Sendromlu öğrenciler ile Abanoz ailesinin eş dost ve akrabaları katıldı.

Abanoz’dan teşekkür

Ailesi ile birlikte volkanlar eşliğinde doğum günü partisi yapılacağı Gölcük Down Cafe’ye giren Kuzey Abanoz’un mutluluğu yüzünden okunuyordu. Bu güzel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Belgin Abanoz, “ Bugün bizim en mutlu günümüz biricik oğlumuz Kuzey bugün 7 yaşına girdi. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e, annem gibi sevdiğim Muhtarlar Derneği Başkanımız Bilge Saral’a, Topçular Mahallesi Muhtarı  Rabia Şentürk’e ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan sevgili aileme çok teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.