DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Murat Türegün kansere yenildi, Ayberk Şanlı trafik kazasında hayatını kaybetti GENÇ ÖLÜMLER YASA BOĞDU    

Murat Türegün kansere yenildi, Ayberk Şanlı trafik kazasında hayatını kaybetti  GENÇ ÖLÜMLER YASA BOĞDU    

Murat Türegün kansere yenildi, Ayberk Şanlı trafik kazasında hayatını kaybetti

GENÇ ÖLÜMLER YASA BOĞDU      

İlçemiz bugün iki genç ölüm ile yasa boğuldu. İlçemize bağlı Halıdere’de ikamet eden ve  Halıderespor’un başarılı futbolcularından 25 yaşındaki Murat Türegün bir süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü. Bir diğer vefat ise ilçemizin tanınmış sülalerinden olan Keraboğlu sülalesinden,İzmit Belediyesi geçmiş dönem encümen üyelerinden Sami Başaran ve İZTOP Kooperatif Başkanı Orhan Şanlı’nın torunu Şanlı Optik’in sahibi Gürkan Şanlı’nın oğlu Ayberk Şanlı, geçtiğimiz gün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Genç ve başarılı futbolcu 25 yaşında kansere yenik düştü

Halıderespor’un başarılı futbolcularından olan ve bir süredir Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesinin Onkoloji bölümünde tedavi gören Murat Türegün, bugün sabah hayata hayatını kaybetti. 25 yaşında hayatını kaybeden genç ve başarılı futbolcunun cenazesi Halıdere Merkez Camii’nde öğle namazına müteakiben yoğun bir katılım ile kılınan cenaze namazının ardından Halıdere Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’nin yanı sıra genç futbolcunun sevenleri katıldı.

Ayberk Şanlı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

İlçemizi yasa boğan bir diğer vefat haberi ise İzmit’ten geldi. İlçemizin tanınmış sülalelerinden olan Keraboğlu Sülalesinden İzmit Belediyesi geçmiş dönem encümen üyelerinden Sami Başaran ve İZTOP Kooperatif Başkanı Orhan Şanlı’nın torunu Şanlı Optik’in sahibi Gürkan Şanlı’nın oğlu Ayberk Şanlı, geçtiğimiz gün geçirdiği trafik kazasında ağır bir şekilde yaralanmış ve Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Daha 24 yaşında olan Ayberk Şanlı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı ve hayatını kaybetti. Genç yaşta hayatını kaybeden Ayberk Şanlı’nın ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Ayberk Şanlı’nın cenazesi bugün öğlen namazına müteakip İzmit Fevziye Camii’nden kaldırılarak, Suadiye Merkez Mezarlığı’na defnedildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.