DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vekil Çakır’dan Gölcük ziyaretleri GÖLCÜK İÇİN ZAFER SÖZLERİ

Vekil Çakır’dan Gölcük ziyaretleri  GÖLCÜK İÇİN ZAFER SÖZLERİ

Vekil Çakır’dan Gölcük ziyaretleri

GÖLCÜK İÇİN ZAFER SÖZLERİ

Bir takım ziyaretler gerçekleştirmek adına dün ilçemize gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır 31 Mart seçim çalışmaları hakkında düşüncelerini ifade etti.  Çakır yaptığı açıklamada “Kavga ve tartışmanın olmadığı, huzur içinde bir seçim geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Çakır, “12 ilçenin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’ni de tekrar kazanacağız”

Bugün bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek adına ilçemize gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ilk ziyaretini AK Parti Gölcük İlçe Binasına gerçekleştirdi. İlçe binası önünde AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer ve partililer tarafından karşılandı.  Parti binası önünde seçim çalışmaları hakkında kısa bir açıklama yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır açıklamasında, “Bir önceki seçimde tüm belediyeleri kazandığımız gibi bu seçimde de yine aynı sonucu alacağımızdan eminiz. 12 ilçenin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’ni de tekrar kazanacağız. Artık şartlar ve standartlar değişti. İttifaklar halinde iki partili bir seçim olacak. Cumhur İttifakı ile seçime gitmiş oluyoruz. Kavga ve tartışma ortamı yok. Buna sebep olacak bir durum da yok. Arkadaşlarımız sahada yarışacak. Vatandaşın beklentisini en güzel şekilde değerlendirecek olan parti seçimi kazanacak. Vatandaşlar, kendilerine verilen cevapları değerlendirerek oyunu kullanacak. Bu bizim dördüncü belediye seçimlerimiz. Bugüne kadar gösterilen performansın daha fazlası ortaya konacaktır” dedi.

“Vatandaşımızın yeni bir maceraya geçmeyeceğine inanıyoruz”

Çakır sözlerinin devamında, “Vatandaşımızın yeni bir maceraya geçmeyeceğine inanıyoruz. Bilinen ve merkezi yönetimin arkasında olduğunu bildiği bir belediye başkanına oy vereceklerini düşünüyorum. Önümüzdeki dört yılda bir seçim daha yok. Seçtiğimiz belediye başkanı, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli’ne bağlı olarak çalışacaktır. Bence bu bir avantaj. Seçmenin de bunu göz önünde bulunduracağına inanıyorum. Seçimin ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Seçime giderken her adayın beklentisi, talebi ve temennileri var. Bizim isteğimiz seçimin tartışma ortamına çekilmemesi, düşünceleri ve ortaya koydukları performansın değerlendirildiği bir seçim olmasını diliyorum. Seçimin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.