DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“Anfi tiyatroya zarar verilmemeli”

“Anfi tiyatroya zarar verilmemeli”

IMG_20150726_175540 IMG_20150726_175542 IMG_20150726_175533 IMG_20150726_175538

Değirmendere Yalı Mahallesi’nde yer alan Anfi tiyatro’nun duvarları zarar görmeye başladı. Otantik yapısı ve tarihi görüntüsü ile bölge halkı tarafından beğenilen duvarlara yazıların yazılması duyarlı vatandaşların tepkisine yol açtı.

Tepki çekiyor

Değirmendere Anfi Tiyatro uzun yıllardır Kültür ve Sanata kapılarını açarak birçok vatandaşa hizmet veriyor. Fakat son günlerde anfi tiyatronun duvarlarına da yazılar yazılmaya başladı. Bu duruma mahalleliler ve duyarlı vatandaşlar anfi tiyatronun duvarlarına yazı yazılmasına tepki gösteriyor. Vatandaşlar, “Değirmendere’de kültür ve sanata büyük hizmet veren anfi tiyatronun duvarlarına yazılan yazılar gerçekten bizleri çok üzüyor. Bu alanlar bir il ya da ilçe için çok önemlidir. Bu alanlar mutlaka korunması gereken alanlardır. Yetkililerden bu gibi alanların korunmasını istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.